Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 17 évesnek 3-4 milliós autó?

17 évesnek 3-4 milliós autó?

Figyelt kérdés
Mi arról a véleményetek, ha a szülők 4 millióért autót vesznek a 17 éves lányuknak,és fizetik az üzemanyagot?

2015. júl. 13. 20:22
1 2 3
 1/22 dirtboy ***** válasza:
77%

ha megtehetik mért ne,az gondolom biztonságosabb mint egy 500 ezres régebbi kocsi.

a benzin fizetése meg nem nagy dolog,egy 17éves lánynak a tanulás legyen az első ne az hogy hova menjen rabszolgának a benzinpénz megkeresésére.

2015. júl. 13. 20:41
 2/22 A kérdező kommentje:
A lányom haza jött és ő mondta, hogy a barátnője kapta a kocsit meg fizetik a benzint nem akartam elhinni, hogy ez normális dolog. Mi még az autosiskolát is csak nehezen tudtuk kifizetni a lányunknak. Természetesen a fejünköz vágta hogy micsoda szar szülők vagyunk meg hasonlók, mert mi nem veszünk neki kocsit. Mit csináljak? Egyszerűen nem engedhetünk meg magunknak egy ilyen kiadást. Másoknál is így van, vagy mindenki tud több milliós kocsit venni a gyerekének?
2015. júl. 13. 20:53
 3/22 dirtboy ***** válasza:
76%

Erre írtam hogy aki megteheti. Nem tudom annak a családnak milyen anyagi helyzete lehet de gondolom hogy tehetősek ezért nekik nem nagy szám ez,mondhatni normális. /nekik normális/

A lányod viszont nem értem hogy miként gondolkodik hogy hasonlót várna el tőletek holott írtad hogy nem álltok úgy.

2015. júl. 13. 21:02
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

A gazdagok biztos meg tudják ezt tenni. Az átlag ember meg nehezen vagy hitelből, de leginkább sehogy.

Mondjuk volt egy haverom akik elég gazdagok voltak és simán a szülők meg a nagyszülők támogatták volna elég súlyos milliókkal az autóválasztást, de neki csak annyi kellett, hogy a régi jó 1500-ös Ladájukat működőképessé varázsolják és tudjon vele menni horgászni.

2015. júl. 13. 21:19
 5/22 anonim ***** válasza:
86%

Ez most olyan, hogy Afrikában nincs ivóviz, de mi meg vizzel húzzuk le a sz*runkat is, aztán ez nem normális dolog, mert Afrikában nincs.

Ha 300 ezres autót kapott volna, azt is pont úgy a szülei fizették volna ki, mint a 3-4 milliós autót. Ha nekik 3-4 millió volt erre a célra, akkor miért ne?

2015. júl. 13. 21:36
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

én megértem azt a részt,hogy valaki vesz a lányának 3-4 millioért autót,de nyílván akkor elég gazdagok.Azért értem meg,hogy drágább autót kap mert azért az újabb/drágább autó valószínűsíthető,hogy biztonságosabb,no meg ha megtehetik akkor miért ne?

Az már más kérdés,hogy utána meg a másiknak a gyereke meg szívja a szülők vérét,hogy neki is kell mert a barinő kapott szupcsi járgányt,mikor sok szülő még magának sem teheti meg még az 1 millios autót sem,nem hogy akár a lányának vegyen akár egy szar autót is.

2015. júl. 13. 21:39
 7/22 anonim ***** válasza:
Mindenki nyugodjon le a pi...ba! 17 évesen nem nagy szempont egy lánynál, hogy milyen kocsija van. Sem ot nem kell, hogy érdekelje, sem a pasikat nem fogja érdekelni. Egy rózsaszín csepel biciklivel is lehet 10x olyan boldog mint majd 20 év múlva lesz, amikor már valószínuleg nem lesz fent a skalpvadászok céltáblájan sem. Nem oszt, nem szoroz a kocsi ilyenkor, lényeg, hogy ott tudjon lenni, ahol a barátai is vannak.
2015. júl. 13. 21:51
 8/22 anonim ***** válasza:
Láttam olyat hogy a 17 éves gyereknek, aki egy érettségit nem tudott letenni, vettek egy Coffe Shop kávézót a szülei, plusz egy ML Mercedest.
2015. júl. 13. 21:52
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Meg csak nem is vittek tulzasba, ettol sokkal dragabb autoval is szaladgalnak ilyen fiatalok.

Viszont ha a lanyotok ezt a fejetekhez vagta, akkor valami baj volt a nevelesevel.

2015. júl. 13. 22:08
 10/22 anonim ***** válasza:
9%
Miért lenne baj a nevelésével? Szerencsétlen lány nem érti hogy neki ez miért nem adatott meg. Ha nem is vágom a szüleim fejéhez, de nagyon is érzem meg tapasztalom az életemen, hogy mennyire el van maradva az életem, azokhoz a kortársaimhoz képest akik jómódú családból származnak...
2015. júl. 13. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!