17 évesnek 3-4 milliós autó?
ha megtehetik mért ne,az gondolom biztonságosabb mint egy 500 ezres régebbi kocsi.
a benzin fizetése meg nem nagy dolog,egy 17éves lánynak a tanulás legyen az első ne az hogy hova menjen rabszolgának a benzinpénz megkeresésére.
Erre írtam hogy aki megteheti. Nem tudom annak a családnak milyen anyagi helyzete lehet de gondolom hogy tehetősek ezért nekik nem nagy szám ez,mondhatni normális. /nekik normális/
A lányod viszont nem értem hogy miként gondolkodik hogy hasonlót várna el tőletek holott írtad hogy nem álltok úgy.
A gazdagok biztos meg tudják ezt tenni. Az átlag ember meg nehezen vagy hitelből, de leginkább sehogy.
Mondjuk volt egy haverom akik elég gazdagok voltak és simán a szülők meg a nagyszülők támogatták volna elég súlyos milliókkal az autóválasztást, de neki csak annyi kellett, hogy a régi jó 1500-ös Ladájukat működőképessé varázsolják és tudjon vele menni horgászni.
Ez most olyan, hogy Afrikában nincs ivóviz, de mi meg vizzel húzzuk le a sz*runkat is, aztán ez nem normális dolog, mert Afrikában nincs.
Ha 300 ezres autót kapott volna, azt is pont úgy a szülei fizették volna ki, mint a 3-4 milliós autót. Ha nekik 3-4 millió volt erre a célra, akkor miért ne?
én megértem azt a részt,hogy valaki vesz a lányának 3-4 millioért autót,de nyílván akkor elég gazdagok.Azért értem meg,hogy drágább autót kap mert azért az újabb/drágább autó valószínűsíthető,hogy biztonságosabb,no meg ha megtehetik akkor miért ne?
Az már más kérdés,hogy utána meg a másiknak a gyereke meg szívja a szülők vérét,hogy neki is kell mert a barinő kapott szupcsi járgányt,mikor sok szülő még magának sem teheti meg még az 1 millios autót sem,nem hogy akár a lányának vegyen akár egy szar autót is.
Meg csak nem is vittek tulzasba, ettol sokkal dragabb autoval is szaladgalnak ilyen fiatalok.
Viszont ha a lanyotok ezt a fejetekhez vagta, akkor valami baj volt a nevelesevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!