Autovasarlas: melyiket ajanlanatok az alabbiak kozul?
A keret 1700000 forint. KIZAROLAG ezek az autok jatszanak:
Audi A4 1.9 PD TDi Quattro 2001-2003
BMW 320d 2002-2004
Honda Accord 2.2 cdti 2003-2004
Peugeot 407 2.0 HDI 2004-2008
VW Passat 2.0 PD TDi 2005-2006
Melyikbol lehet ennyiert jot venni, illetve melyik a legmegbizhatobb, az alkatresz arak és ellatottsag milyenek? Minden tapasztalat erdekel. Ja, es mindenkeppen dizel kell kezi valtoval.
Vagy A4 1.8T Quattro, ha már benzines. Annak azért odaver a vezetési élménye, akár egy BMW, nem orrnehéz, mivel 4 hengeres ;)
De az A6 sem rossz, csak az inkább az elegáns vonal meg kissé orrnehéz. Nem profi söfőrnek még jobb is.
az e46 király autó ha rendbe van, nem egy széttaposott állapotú. A saját Alfa 159-em összkerekes, ahol van hozzá út, ott a 2.4 JTDM motor a 400 Nm-el megmutatja hogy mit tud. Csodálatos ahogy a négy keréken szétosztja a hajtást, főleg szerpentines utakon kegyetlen jó érzés vezetni. Bárcsak idehaza is több olyan út lenne amit az Alfa szeret, így nem csak Olaszországban tudnám élvezni azt amit valójában tud, vagy Romániában a Transalpinán.
Mentem A4-es quattro Audival, jó kis autó, ha jól tudom az a Torsen rendszer van az Alfa-ban is mint az Audiba, de valahogy a 159-esben mégis csodálatosabban működik az összkerékhajtás.
Annak talán keményebb a fütőműve (mármint az Alfának).
De, a 159-es jóval drágább, mint egy 328i például. 28i-t lehet 1.6-ből szépet venni, 159 meg legalább 2M lesz. Mondjuk én 330i-vel mentem, fantörpikus gép :D Arról rosszat nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!