Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állok....

Autóvásárlás előtt állok. Melyiket ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés
BMW 3-as széria Compact, vagy Audi A3. Mindenképp benzineset szeretnék, illetve ha lehet nem az 1.6-os motorral, hanem az 1.8-asokkal. A legfőbb szempont a megbízhatóság. 1996-2002 közötti szériákra gondolok, ezen belül nem a legolcsóbbakra, hanem 800e Ft körül. Úgy gondolom ezekből az évjáratokból ebben az ártartományban jó esély van még jó állapotú kocsit találni. (Bár kapnék ennyiért egy 8 éves Clio-t, inkább nem azt választanám. :) )

2014. szept. 1. 08:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
A3.. A 3-as compact bmw nagyon ocsmány sztem.
2014. szept. 1. 09:52
 2/20 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem a kinézet a fontos, mivel mint mondtam a megbízhatóság a legfőbb szempont. Persze egy kicsit nekem is jobban tetszik az A3 mert le van kerekítve, de attól az én szememnek szép tud lenni a 3-as compact is.
2014. szept. 1. 10:06
 3/20 anonim ***** válasza:
21%

"(Bár kapnék ennyiért egy 8 éves Clio-t, inkább nem azt választanám. :) )"

Igen, mert azzal nem lehet menőzni a csajok, meg a haverok előtt. Inkább veszel egy 14-18 éves romhalmazt. Gratulálok!

Ennyiből Ford Focust is kapnál fiatalabbat, megbízhatóbbat, de gondolom az sem elég menő neked...

2014. szept. 1. 10:10
 4/20 anonim ***** válasza:
47%
De a Clio francia, azok pedig baromi megbízhatatlan autókat csinálnak.
2014. szept. 1. 10:13
 5/20 A kérdező kommentje:
Kedves kötekedő! Most adtam el egy 10 éves Clio-t. Nyilván ebből fakadóan tudom mennyi lenne egy 8 éves. :) Pontosan azért vennék inkább egy idősebb de magasabb színvonalú autót, mert hiába volt fiatalabb a Clio több bajom volt vele, mint az előző autómmal, ami történetesen egy 16 éves F Astra volt. Egyrészt nem őriztünk együtt libát, hogy tegezzen, másrészt, hogy minősítsen látatlanban. Nem szeretnék focus-t mert van a családban és nem igazán teljesít jól. Valamint a focus-ok nagyrészt 1.4 és 1.6-os motorral szereltek. Ezáltal a piacon vajmi kevés a nagyobb motorral szerelt. Ám ez most szempont nekem az autóvásárlásban. Ahogy írtam a kérdésben is, a dízel pedig nem jöhet szóba. Ne menjünk vissza Ádámig meg Éváig, nem szeretnék erről vitát nyitni, nekem a benzin a jobb.
2014. szept. 1. 10:17
 6/20 A kérdező kommentje:
Inkább valaki írjon már véleményt arról, hogy melyik lehet jobb választás megbízhatóság szempontjából. Az alkatrész árak közel azonosak, a fogyasztás az 1,8-as Audi-nál kicsit több mint a 2 literes BMW-nél, gondolom mert 5 hengeres. Leginkább tényleg a megbízhatóság érdekelne.
2014. szept. 1. 10:29
 7/20 anonim ***** válasza:

Nekem 99-es 1.9-es E46 van.40 ezer kilométerrel vettem azóta rámentem 220 ezret ami alatt egyetlen nagyobb kiadás (kb. 200 000 ft)volt.

Ha tudsz még tenni a 800-hoz akkor ilyen autó lenne a legjobb.

2014. szept. 1. 12:02
 8/20 A kérdező kommentje:
Akár meg tudom toldani kicsit, csak amit szem előtt kell tartanom, hogy 1M-ért sem kaphatok 40e km-es autót.Tehát nekem eleve 150-200e km lesz benne. Kérdezhetem mi volt az a nagyobb kiadás?
2014. szept. 1. 12:10
 9/20 anonim ***** válasza:

A kettőből az Audi A3-at.

A BMW és a megbízhatóság ~1945 óta két távoli fogalom.

2014. szept. 4. 23:26
 10/20 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik a compact BMW, ellenben az audival, de az is csak az 5 ajtós kivitelben. 3 ajtós olyan nőies. Utolsó, te meg ne magyarázzál hülyeségeket. Ha ő bmw-t vagy auid-t akar venni, akkor ne ajánlgassatok neki fordot, meg renaultot. Nyilván el tudja dönteni, hogy milyen autót szeretne. :D
2014. szept. 4. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!