Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állok....

Autóvásárlás előtt állok. Melyiket ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés
BMW 3-as széria Compact, vagy Audi A3. Mindenképp benzineset szeretnék, illetve ha lehet nem az 1.6-os motorral, hanem az 1.8-asokkal. A legfőbb szempont a megbízhatóság. 1996-2002 közötti szériákra gondolok, ezen belül nem a legolcsóbbakra, hanem 800e Ft körül. Úgy gondolom ezekből az évjáratokból ebben az ártartományban jó esély van még jó állapotú kocsit találni. (Bár kapnék ennyiért egy 8 éves Clio-t, inkább nem azt választanám. :) )

2014. szept. 1. 08:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hol lett volna hülyeség egy A4-es?
2014. szept. 5. 00:10
 12/20 anonim ***** válasza:
A BMW az egyik legmegbízhatóbb autómárka, és az Audi sem sokkal rosszabb. Viszont a 15 éves példányoknál nem árt rendszeresen átnézetni. Ha ez megtörtént, nem lesz baj vele egy jó darabig (megjegyzem, nem olcsó a fenntartása...) A compact nekem annyira nem jön be, de ha ez tetszik, akkor hajrá! Én dízelt vennék, nekem azzal jobb tapasztalataim vannak, de ha csak benzinest akar venni, azzal is el lehet lenni, habár többet eszik. A BMW a kedvenc autómárkám, ennek ellenére egy másik autót ajánlok ebben a kategóriában: VW Golf IV. Azon belül is 1,9TDi. Megbízható, viszonylag takarékos, erős, és 800000-ért ki lehet fogni jó példányokat. Vigyázni kell viszont, mert a tulajok előszeretettel tekergetik a kilométerórát! A döntés az Ön kezében van, nekem ennyi a véleményem.
2014. szept. 5. 18:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolsó ajánlotta a 4-es golfokról főleg az 1.9Tdi-ről jókat lehet hallani,ellenben az 1.9 PDTdi-ről már annyira nem. :D De még mindig a BMW és az Audi között vacillál és leírom megint szerintem az A 3-as Audi 5 ajtós benzines kivitelben. Találsz belőlük 1.8-at is. :D
2014. szept. 5. 20:28
 14/20 A kérdező kommentje:
A benzineshez ragaszkodom. VW van a családban, de nem az igazi.
2014. szept. 6. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem három Volkswagenem volt, most osztrák-német állampolgársággal mégis Mazda 6-ost veszek.

Jó a VW megbízható, de vagy puritán vagy sok led villog és azon kívül puritán. Lényegében egy jó öszvér a VW.

BMW mint megbiztató autó? :O

2014. szept. 6. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Mazda 6-os egy 'jobb Mondeo', tegnap beszéltek rá, ma néztem utána.
2014. szept. 6. 17:22
 17/20 anonim ***** válasza:
MB C300D mellé kell, egy kombi is a családban.
2014. szept. 6. 17:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen, a Mazda 6 azért nagyon jó választás volna, csakhogy 800e Ft a felső határ. Abból kötve hiszem, hogy kijönne egy 6-os. :) Illetve azért is néznék ennyi pénzért csaknem fele ennyi átlagárú autót, hogy egy igazán jó állapotúra pályázhassak. A Ford-ot elvetném, mint írtam fentebb van a családban, de nem a legjobb tapasztalatokat szereztük vele. Innen jött, hogy legyen újra német autó. Jó lenne egy japán is, de arra nincs pénzem.
2014. szept. 6. 17:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Skoda Fabia. Olcsón fenntartható, és ennyiért jókat talál az ember. Ha a kettőből kell választani, nekem az Audi jobban bejön, egy kisebb legenda.
2014. szept. 6. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Elnézést az összeghatárt nem néztem!
2014. szept. 7. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!