Milyen autót ajánlanátok 800E és 1 M ft között?
Figyelt kérdés
Első autóm vásárlása előtt állok. Szeretnék minél több véleményt kérni különböző autó típusokról, jót is rosszat is. Az én szempontjaim a következők: Jó fogyasztású dízeles legyen, nem kell hogy 300LE legyen, vagyis az nem lényeg, hogy mekkora motorja van, Ne legyen kicsi, mint pl egy toyota yaris, de hatalmas se legyen. Ebben az árban melyek azok az autók amik a lehető legfiatalabbak. Megbízható típus legyen.2015. febr. 1. 21:11
2/7 anonim válasza:
Egy nagyon hasznos tanács: Franciát ne vegyél.Se dízelt,se benzinest.
4/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak. : Semmi extrém körülményhez nem kell, Városi autót keresek. .
A másodiknak pedig : Azt én is így hallottam , konkrétan a Francia autóknál a karosszériát mondták elég rossznak. Vagyis Francia kilőve :D
2015. febr. 1. 21:30
5/7 A kérdező kommentje:
Évjáratot is írjatok legyetek szívesek. hogy melyik évjárattól érdemes megvenni .
2015. febr. 1. 21:33
6/7 anonim válasza:
-Ford Focus I 2002-2005 közötti 1.6, 1.8 benzin (nagyon jó kocsik). Bejátszik még a második generáció is (1.6 tdci) bár ezek inkább 1-1.2 között vannak.
-Opel Astra G (2003-2006 között) 1.4, 1.6 benzin
-Toyota Avensis benzin és diesel is
-Volkswagen Passat és Golf (98-2001)
Ezeket jó szívvel tudom ajánlani.
7/7 anonim válasza:
2001-res évjáratú alfa 166 2.4 JTD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!