Új autómra 2 év garancia volt, a második évben elromlott a parkolóradar. Megjavították garanciálisan, de egy évre rá megint elromlott. Ekkor már nem volt garanciás az autó. Ilyenkor lehet kérni méltányossági javítást?
Figyelt kérdés
Annyit még hozzá kell tennem, hogy az első javítás után közvetlenül sem volt jó, de sajnos ezt a szervizben nem jeleztem, inkább halogattam még egy évig. Opel Zafira egyébként az autó.2015. júl. 3. 18:33
1/3 Trafó1 válasza:
A javítottra szerintem a javítástól számítva megint ketyegett a két év garancia, de ez nem biztos.
2/3 anonim válasza:
Nem ketyeg, mert nem főalkatrész.
Kérhetsz, de le sem fogják sajnálni.
3/3 anonim válasza:
Ögyes vagy, hogy halogattad. Miért halogattad 1 évig... Így jártál, azt kell mondjam, ezt te szúrtad el. Biztos, hogy már nem fogják megcsinálni, de akinek ennyi pénze van, hogy új autót vesz, annak javításra is legyen. És ne haragudj, de hogyan sikerült új autót venned, ha annyi eszed sincs, hogyha valamit nem jól csinálnak meg a garanciában, akkor azt jelzed azonnal és nem halogatod 1 évig, amíg lejár a garancia.
Biztos, hogy nincs méltányossági garancia. Csináltasd meg, akkor lesz garanciális javítás, de neked kell állnod a költségét és máskor ha valamidet rosszul csinálják meg, azonnal szólj és ne halogasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!