Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt valakinek közlekedéssel...

Volt valakinek közlekedéssel kapcsolatos, vicces, humoros szituációja?

Figyelt kérdés

2015. máj. 6. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Nem, még senkinek nem volt ilyen, A kozlekedés veszélyes uzem!!!
2015. máj. 7. 00:13
 2/4 anonim ***** válasza:
27%

Egyszer autóval jöttünk haza, elhúzott mellettünk két AMG Merci, jóval 90 fölött. Ez már sötétben volt, külvárosban.

Pár kilométerrel arrébb viszont volt egy rész ahol jó 10cm mélyen ki volt vágva az aszfalt, jó éles lejtéssel. Ez a mi sávunkban volt, szóval szembe sávba kikerülhető volt, de ez a két Mercis viszont úgy izomból bele és kihajtott mert a felvágott rész után állt mindkettő, de elejük és hátuljuk jól megzúzva, meg gondolom alul is leszedhetett ezt-azt a jó alacsony kocsikról a hirtelen zutty. Nos ott valahogy nem tudtam őket sajnálni. :D

2015. máj. 7. 02:12
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Hát amikor március 15-én volt a nagy hó, kint voltunk menteni. Román buszról még csak le se akartak szállni nem hogy lapátolni de még tolni sem. 10 ember lapátolt meg húztam vontam. Aztán leparancsoltuk őket, a mikor sikerült kihúzni a hóból akkor még tapsoltattuk is őket mint az idiótákat. Elég vicces volt volt.
2015. máj. 7. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Vicces szitu... Hát pár éve ónos eső esett, piros riasztás votl érvényben... Midnenki max. 30-al ment, vagy mgé annyival se, erre látjuk, hogy kinn a traffipax és mérnek... :D Elég vicces volt.

Meg télen vannak érdekes dolgok, akik nyári gumival, hólánc nélkül akarnak felmenni az emelkedőre. Fötör vagy fél órát, belátja hogy nem megy, és inkább megfordul, és elmagy másmerre... :D

2015. máj. 7. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!