Mozgáskorlátozott kiskocsin minek van tolató hangjelzés? :D
Elképzeltem, hogy a mama tolat ki a rokker kocsival, hát komolyan mondom szakadok.
(Tegnap láttam két mammert, akik rallyztak egymás mellett ilyen csodával. :D )
Aki olyan járgányt használ minden bizonnyal nem egészséges, így azt se várhatod el, hogy figyeljen, ezért a csipogás.
Nekem már ment át ilyen a lábamon előre menetben, képzeld mit csinálnak tolatva!
Énsem vagyok 100% fizikailag, de komolyan sértőnek találtam ezt a kérdést is meg az első választ is.
Egyébként ha áttolat rajtad, vagy a barátnődön, akkor nem nevetnél így.
Kívánom egyszer éld átt ez milyen. Nem fogsz kacagni.
Kedves utolsó és a többiek!
Bocsi, hogy megbántottalak, nem az volt a cél!
Csak nevetséges amit sok mammer, papper csinál ezekkel a kiskocsikkal. Mennek vele főúton, bevásárlóközpontban, orvosi rendelőben és elég sok azért nem annyira hadi rokkant...
Bárki bármit is állít itt is kezdenek pofátlanok lenni! Sokan csak lustaságból ülnek rá, és aztán kihasználják az emberek együttérzését. Mennek árkon-bokron, járda helyett az úton, de velük mindenki legyen elnéző. Nyuszi fokozatban leelőzik a futó embert is, szóval nem veszélytelenek.
Felénk néha a kocsma előtt állnak ezek a járgányok, a tulajnak pedig nem akadály a 10 lépcsőfok, amin fel kell menni a kisfröccsért!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!