Javítás után leállt az autó. A kétszeres munkadíj jogos?
Az autónk nem indult. A szerelő átnézte az autót és azt mondta nem kap üzemanyagot. Leszerelte a tankot és kiderült , hogy az ac pumpáról lecsúszott egy cső és ezért nem kapott üzemanyagot a motor. Vissza rakta a csövet és összerakta a többi dolgot,fizettem távoztam.Utána kb 5pecre leállt az autó. Vissza vittük.Szerelő mondja megint nem kap üzemanyagot és megint le kell szedni a tankot stb...
Ma hív , hogy csak a szűrőt kell cserélni ha összerakta akkor hív.
Az autó kész elmegyünk érte és távozás előtt benyögi, hogy megint fizessek.
Szerintetek ez jogos volt, hogy kétszeres munkadíjat kért?
Ő arra hivatkozik,hogy ő dolgozott vele és ez nem az ő hibája. Én kifizettem amit kért,de szóvá tettem hogy szerintem ez így nem korrekt.
Szerintetek?
Nem korrekt egyáltalán, mivel elsőre a saját hanyagsága / hozzá nem értése miatt nem vett észre egy hibát.
Mellesleg szerintem nincs olyan elcseszett autó a földön, ahol le kéne szedni a tankot ahhoz, hogy az üe pumpához hozzáférj, vakít a szerelő. Szvsz csak visszadugta a csövet 20 mp alatt elsőre is, aztán legombolt több óra munkadíjat, majd másodjára simán kiderült, hogy rosszul dugta vissza a csövet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!