Mennyire lehet trükközni egy használt autó eladásakor?
Dehogy kapsz átfogó képet.
de azért jó volna tudni, hogy egy 20 éves swiftről, vagy egy 2 éves Audiról van-e szó...
En azt javaslom amit en is mindig szoktam:
Vidd el autoszerelohoz hogy nezze at..
Minden apróságra oda kell figyelni. Mennyire kopottak a pedálok, a féktárcsák, a kormány, a müanyag dolgok.
De ez típusonként változik, így nem lehet tudni hogy pl a vezetöülés átlagban 200 ezernél kezd rongyolódni vagy 300-nál. És el is érkeztünk a kedvenc trükközéshez, óratekergetés.
Nézz meg mindenképp min. 3-4 autót, és hasonlítsd össze öket.
Én nemrég vettem egy mászkálósautót, megnéztem az elsöt, próbakör nélkül azt mondtam hogy ez tuti, mondtam rá egy árat az eladó a saját elképzelését. Megegyeztünk, hogy amint van rendszám, próbakörön vagy megadom érte amit megbeszéltünk vagy nem kell, de több alku nincs. Próbakör után kiderült miért engedett. Kardánnnál csapágy, kettöstömegü lendkerék stb. Kb. a 4. autó volt az amire aztán rá lehetett mondani az igent, 70 éves tulajtó sok kilométerrel. Az sem árt, ha megkérdezel pár volvost.
Megmondod a tulajnak, hogy szeretned autoszerelovel atnezetni a kocsidat, persze elobb beszelsz egy autoszerelovel, hogy mikor, es elviszitek. Atnezi es megszuletik az eredmeny.
Sok kellemetlens3get elkerulhetsz ha atnezeted egy szakertovel, foleg igy hogy nem vagy tapasztalt a vasarlasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!