Tanulóvezető vagyok. Szerintetek ez alapján megbízik bennem valamennyire az oktató?
Pár napja volt a második alkalom, hogy mentem tanulni (eddig ez volta 3. 4. óra amit vettem) és ki vitt a forgalomba, de olyan szerncsétlennek érzem magam. Félek a gáztól még egy kicsit, a zebrától szerinte nagyon messze álltam meg (nem érzem még rendesen ezt) és a váltást is most kezdem megérezni, mert szóltam neki. Tolatásnál meg segít, Y kanyar és csúsztatott kuplunggal a fordulás megy. Orral és fenékkel parkolást is gyakoroltuk a parkolást. (Ha valami kérdé ötlik fel, nyugodtan írjátok meg. Amúgy vizsgán 5 hibapontom volt.)
Önbizalmam nem nagyon van, mert mindenki csak azt mondja, hogy "nekem csak 3 hibám volt" "engem már a 4. alkalom után elküldött forgalmi vizsgára" meg ilyenek... S elszomorít, hogy lassabban megy nekem, akikkel elkezdtem azoknak megy meg előrébb vannak már most, én meg ebben is le vagyok maradva :(
Nagyon köszönöm :D
Ma voltam ismét, és most fütyörészett mellettem, meg a telefonját nyomogatta néha. Sokkal jobbnak éreztem, és azt mondta, hogy ha nem makacskodott, akkor ügyes vagyok. :)Meg többször is megdicsért, s nem volt feszült, így még jobban is éreztem magam. Köszönöm a sok pozitív és egyenes válaszokat :D <3
30 óra alatt az megy át a forgalmi vizsgán, akinél előtte már volt kocsi a családban és néha azon gyakorolt, ne adj isten jogsi nélkül is szokott vezetni.
Egy teljesen kezdő átlagosan 40-60 óra alatt tanul meg vezetni eléggé. A kötelező minimális óraszám tulajdonképpen azért van, hogy a gyakorlattabbaknak se kelljen a végtelenségig vezetni tanulni. A 30 óra nem azt jelenti, ami alatt mindenki át is megy a végére a vizsgán...
Egyébként amióta nincs rutinvizsga, azóta sokkal előbb kiviszik a tanulókat a forgalomba. Én is a 4. órán mentem már ki a városba úgy hogy előtte nem ültem volán mögött sosem.
A bizalom annyira fontos csak, hogy ne rántsd át a kormányt 50-nél hirtelen a szembejövő sávba, mert egyébként meg durván el tudják vezetni a kocsit az anyósülésről is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!