Sikeres forgalmi vizsga után mivel háláltátok meg az oktatónak a munkáját?
Figyelt kérdés
Milyen ajándékot vittél, vagy mennyi pénzt adtál neki?2015. máj. 29. 20:36
1/14 anonim válasza:
Semmit.
"Köszönök szépen mindent"
2/14 anonim válasza:
Bőven elég pénzt adtam neki az órákért. :D
3/14 anonim válasza:
2 puszi kíséretében elrebegtem egy halk köszönömöt... aztán gyorsan elhúztam a belem, mielőtt még meggondolják magukat az eredményt illetően :)
4/14 anonim válasza:
Azzal hálálod meg a munkáját, hogy sikeresen levizsgázol. AZ fogja igazolni őt abban, hogy tisztességesen elvégezte a dolgát.
Bár a 95%-uk nem végzi el tisztességesen a dolgát... :D
Nem adtam neki semmit.
5/14 anonim válasza:
Semmit, vettem tőle plusz 10 órát. Ennyi. Akkor kell meghálálni, ha megvetted a vizsgabiztost. De asz egy másik történet.
6/14 anonim válasza:
Én adtam neki egy minőségi bort, mi ilyen család vagyunk. Otthon megbeszéltük, hogy ha elsőre átmegyek akkor adunk egy bort, így is lett szerencsére, és szerintem azért számított hogy "bírják" a vizsgabiztosok az oktatót. :)
7/14 anonim válasza:
Én egy üveg bort adtam neki, meg soksok csokit (mert szereti) és soksok köszönömöt.
8/14 A kérdező kommentje:
A kérdés azért merült fel bennem, mivel egy korrekt oktató, nem az a lehúzós fajta, mint akiket emlegetnek főleg pest környékéről. Az óradíj viszont valóban nem kevés itt vidéken.
2015. júl. 26. 05:22
9/14 anonim válasza:
Ha magas az óradíj, akkor nem adnék neki semmit, az a pénz bőven elég érte.
10/14 anonim válasza:
A magas óradíj is viszonylagos. Mennyi az a magas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!