Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikeres forgalmi vizsga után...

Sikeres forgalmi vizsga után mivel háláltátok meg az oktatónak a munkáját?

Figyelt kérdés
Milyen ajándékot vittél, vagy mennyi pénzt adtál neki?

2015. máj. 29. 20:36
1 2
 11/14 veterán vas ***** válasza:
97%

Nézőpont kérdése, hogy volt-e hálálkodni való?

Ugyanis nem kértem szívességet senkitől, ergo nem volt miért hálálkodni. Színtiszta üzlet, Ő volt az oktató én voltam a tanuló. Ő elmondta, én meghallgattam és megcsináltam. Kész.

Amikor lement a vizsga, kezet nyújtott és gratulált, amit én megköszöntem.

Az egy másik dolog, hogy amikor két hét múlva kézhez kaptam a jogosítványt, elkértem a családi autót, és beállítottam az ATI-pályára, egy üveg márkás itallal a kezemben. Átadtam, megmutattam a jogosítványomat és még egyszer megköszöntem a munkáját. Ennyi.

2015. júl. 28. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
Annó én úgy, hogy mivel volt gyakorlatom, mert kicsi faluban éltem, nem vezettem le az óraszánot, csak a felét.
2015. júl. 28. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Még én vagyok. Ma már nem szoktam pénzt, jattot adni senkinek, orvosnak sem mert lehúznak úgyis.
2015. júl. 28. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:
94%
nálunk is egy "gratulálok - köszönöm" volt a hála. :D és igaz, amennyi pénzt beleöl az ember ebbe... nekem speciel iszony gazdag oktatóm volt, még az iphone 5s megjelenése ELŐTT már valami biznisz során lefoglalt egy készüléket, hogy az az övé lesz. :D nem éreztem úgy, hogy rászorulna az én kis ajándékomra, legyen az egy bor, vagy akármi... a pótórák 3500 Ft/óra áron futottak, a jogsim végösszege 176 ezer Ft... nem zsugoriság, de ennél többet nem költöttem volna egy "idegenre" :D
2015. nov. 26. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!