Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga A csepeli...

Forgalmi vizsga A csepeli központ környéken . Kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés

Forgalmi vizs.ga A csepeli központ környéken

2nap mulva lesz a forgalmi vizsgám.Csak szeretnék tőletek infokat gyűjteni az általános tapasztalataitokkal kapcsolatosan.Főleg ,akik ott vizsgáztatok.Mennyire emberségesek ?

2015. máj. 19. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tök jó fejek, nekem elsőre sikerült, pedig egyszer belenyúlt az oktató is a kézfékbe. Igaz vizsga előtt átadtam nemes célokra egy üveg Malibu kókuszlikőrt.

Majd' elfelejtettem: mindez 1986-ban volt...

:D

2015. máj. 19. 18:20
 2/11 anonim válasza:
Ma voltam es megvagtak. De teljesen jogosan. Egyebkent a vizsgabiztos teljesen jo fej volt, amikor lealltunk normalisan elmondta hogy mire figyeljek jobban, es hogy tulsagosan izgultam de neki nem erdeke hogy megvagjon es hogy mire kellene meg figyelnem. Uh ha nem vagy izgulos es nem hibazol nagyot, akkor nincs mitol felned
2015. máj. 20. 12:30
 3/11 anonim ***** válasza:

kedves utolsó

megirnád hogy mik voltak a hibáid és mit mondott a vb?

2015. máj. 20. 21:54
 4/11 anonim válasza:
Persze :) A vegzetes hibam az volt, hogy egyiranyu utcabol balra kanyarodaskor nem huzodtam a bal szelre. Elotte, amiert nem hibavonalat kaptam, hogy prakolobol kitolatasnal nem neztem szet teljesen, csak az egyik iranyba, illetve nehany esetben amikor meroleges utcabol kqnyarodtam ki, ra/atmentem a kepzeletbeli felezovonalra/on. A vb jofej volt, elmondta hogy nagyon latja rqjtam hogy izgulok es hogy ezt fejben kell helyreraknom es reszletesen elmagyarazta a hibaimat. A fentiek alapjan teljesen jogos volt jogy megvagott, es nagyon ra voltam feszulve, de igy hogy tudom milyen volt a vb, talan legkozelebb mar oldottabb leszek :)
2015. máj. 21. 09:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Reméljük legközelebb sikerül.mikor mész?
2015. máj. 22. 12:48
 6/11 anonim válasza:
Szerdan. De erzem, hogy most egy fokkal nyugodtabban megyek neki.
2015. máj. 22. 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:
drukkolok majd ird meg mindenképp!!hány plusz orád volt?
2015. máj. 22. 23:15
 8/11 anonim válasza:
5 plusz oram volt es ma meglett a vizsga :)
2015. máj. 27. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Hu de joooo:-) gratulálok.miket kellett csinálnod? Hány hibavonalad volt és miért?
2015. máj. 28. 11:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Amúgy nálatok is ugy volt,hogy az oktatóval teljesen más útvonalon gyakoroltok a vizsgára ,mint a vizsgautvonal?
2015. máj. 29. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!