Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A6 C5 1.9 TDI vagy 2.4?

Audi A6 C5 1.9 TDI vagy 2.4?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A közeljövőben szeretnék venni egy A6-os Audit, szeretném kérni a véleményeteket hogy 1.9 TDi vagy 2.4 benzin? Melyik miért? Vétel utáni költségek? (Átírás, biztosítás, stb. ) Dízel párti vagyok, leginkább a kedvező fogyasztás végett, de érdekelne a véleményetek! Kérem csak olyan szóljon hozzá, aki érti is ezt a témát. Előre is köszönöm!

2015. jún. 29. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:

"Vétel utáni költségek? (Átírás, biztosítás, stb. )"

Ez még mindig kevesebb, mint egy futómű és fék felújítás ne ez legyen a mérvadó.

Szerintem 1.9TDI. A 2.5TDI az 2003 9. hóig felejtős, a 2.4 benzin pedig nem kimondottan gazdaságos. Egy normális 1.9 jó vétel.

2015. jún. 30. 00:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2015. jún. 30. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is dizelpárti vagyok, de A6-os már nem kéne 1.9 TDI-vel, mert nem való bele, hamarabb megvenném egy 2.5 TDI-vel.

De a 2.4 benzin lehet az arany középút, 170 lóerő mindenre elég, és viszonylag takarékos motorról van szó, tehát nem zabál nagyon, persze nem is 5-6 liter lesz a fogyasztásod.

Egy jó autón vétel után csak olajat és szűrőket kellene cserélni, de meg kell nézni a vezérlést, fékeket, mindent, és keszülj fel rá, hogy lehet ezeket is cserélni kell.

2015. jún. 30. 08:40
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem meg 1.9 TDI+chip mint 2.5 TDI :)

2.4 semmiképp sem takarékos ekkora autóba ... :D

2015. jún. 30. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!