Mit gondoltok, hosszútávon lesz valamilyen "következménye" annak, hogy minden utca sarkon Audi-BMW-Merci áll? A következmény esetében arra gondolok, hogy milyen hatással lesz a márkákra ez a "túlzott" népszerűség.
Almát az almával, körtét a körtével...
Ez a 3 márka premium szegmens. Kategória társai a Volvo, Lexus, Jaguar, Infiniti ...
Ettol fuggetlenul a kismeretu autoi is a premium kategoriaban vannak.
A kerdezonek: Nem all minden utcasarkon Audi, BMW vagy Mercedes. A nepszeruseg pedig sohasem lehet tulzott.
Dehogy vannak, ne beszéljünk butaságokat...
A1 full fapad audi 4,8M, A3 5,8M.
Csak összehasonlításként ennyibe kerül egy Ford Focus (5,2M) vagy egy 1.6-os Szuzuki swift (5,3M).
Feltételezem ezeket nem soroljátok a "prémium" kategóriába...
Egy A8-as Audi, egy 7-es BMW - ezek a prémium autók.
"Feltételezem ezeket nem soroljátok a "prémium" kategóriába..."
De igen, ezeket is a premium kategoriaba soroljak. Szerintem nezz utana ennek, mert lathatoan nem sokat tudsz rola.
A profit orientációnak köszönhetően én is úgy gondolom, hogy kezdenek eltávolodni ezek a márkák a premium kategóriától. Az, hogy "régen" azok voltak az tény, de mára kezdenek tömeg márkává alakulni.
Direkt írtam márkákat, most ne bontsuk le modellekre.
"Nem all minden utcasarkon Audi, BMW vagy Mercedes."
Audi:5000db
BMW:7000db
Mercedes:5500db
Volkswagen:8000db
Ford:6000db
Opel:7500db
Hasznaltauto-s adatok, úgy gondolom irányt mutatóak.
Ezek a kategóriájuk legnépszerűbb márkái, egy szint van köztük de a eltérés minimális.
"A profit orientációnak köszönhetően én is úgy gondolom, hogy kezdenek eltávolodni ezek a márkák a premium kategóriától. "
Butasag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!