Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Golf III vagy Audi kabriót...

VW Golf III vagy Audi kabriót vegyek? 1995-1998 köztieket nézek.

Figyelt kérdés
Mindkét típus tetszik, vagy 1.8 benzines Golf, vagy 1.9 tdi Golf vagy Audi (ezekben ugyanaz a dízelmotor). Azt tudom, hogy a dízelek nagyon megbízhatóak. Árban az Audi jóval több, gondolom a horganyzott karosszéria miatt, ami általában nem rohad. A Golfokon sokszor rohad a küszöb és a sárvédő. Vezetési élményben nagy a különbség? Az ár miatt a Golf felé tendálok, az Audi viszont biztosan kevésbé rohad hosszú távon.

#Audi #Golf kabrió
2015. jún. 28. 10:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Légy szives, linkelj már nekem egy 1998-as Audi A3 cabriót. Vagy talán egyedi épitésről van szó?

Amúgy cabrióba csakis benzinmotor, pedig én is dizelpárti vagyok.

2015. jún. 28. 10:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem írtam A3-ast sehol. A kèrdès: Golf III vagy Audi Cabriolet. Az Audi kabriòja az Audi 80-as mintàjàra kèszült ès egèszen 2001-ig csak ezt a kabriòt gyàrtotta az Audi.
2015. jún. 28. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, tényleg figyelmetlen voltam.

Igen, a 80-ast én is ismerem. Mindenképpen inkább az Audit választanám, mert sokkal minőségibb autó, és jobban odafigyeltek a részletekre, ami kabriónál fontos (tetőszerkezet milyen tartós, mennyire csavarodik a kasztni, stb). A 80-asok tényleg nem rozsdáznak, kivéve ha nagyon össze voltak törve. De továbbra is azt mondom, hogy ebbe benzines illik (bármelyik az Auditól), de természetesen a jó öreg 1.9 TDI-vel nem járnál rosszul.

2015. jún. 28. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
VW-t viszont olcsóbb fenntartani, ami azért nem egy hátrányos tulajdonság.
2015. jún. 29. 00:32
 5/12 Joci_27 ***** válasza:
Én is az Audit preferálom inkább, láttam is nemrég egy nagyon szép sötétzöld kabriót, fekete/zöld bőrbelsővel, 5 hengeres motorral. Stílusosabb, mint egy Golf kabrió.
2015. jún. 29. 21:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, nelkem is jobban tetszik az Audi, csak ne lenne 2-szer annyi minimum az ára:) Viszont a rozsdára legalább nincs gondja az embernek. Benznines Audi motorokat nem nagyon ismerem. A 2.3 állítólag legendásan jó. A 2.0 -t ismeri valaki? 2.6, 2.8-ban nem nagyon gondolkodom.
2015. jún. 29. 23:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Az audi kabrión én is nagyon sokat gondolkodtam annak idején, de végül inkább gyűjtöttem, és BMW E36 kabrió lett a vége.

A Golf III vagy IV kabriók szerintem nagyon stílusosak, de ha van pénz az Audira, mindenképp megéri, sokkal komolyabb autó minden szempontból.

2015. aug. 15. 23:45
 8/12 anonim ***** válasza:
A 2.3-as az egy baromi jó, és élvezetes 5 hengeres motor az Audikban. Papíron nézve nem fog leesni az állad tőle, de élőben az a hang, az a feeling meg fog győzni. Mindenképp ezt választanám, mert a 80-as Audik főleg jobb állapotúak szerintem kitűnő modern klasszikusokká fognak válni (a coupé és cabrio árai is mennek felfelé), főleg a 2.3, 2.6, 2.8-as motorokkal. Igazából a 2.0 se rossz, de ha már élményautót veszel nem olyan kell bele!
2015. dec. 7. 22:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Tetszene a 2.3-as motor, de a városi fogyasztása horror, és mivel külföldről akarom behozni, erre 350 ezer Ft egyedül a regadó, e felett még kell műszakit fizetni, vagyonszerzési illetéket, rendszámot, törzskönyvet, stb. Ezért a 2.0 benzinesben gondolkodom inkább. Fogyasztásban az 1.9tdi lenne a legjobb de úgy érzem a dízel kabrió nem egészséges választás a károsanyag kibocsátás miatt.
2015. dec. 8. 13:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Csúnya kifejezéssel élve ilyen autót az vegyen, aki megteheti! Én most kiszámoltam kalkulátorral nagyjából 70 ezer Ft-tal jön ki olcsóbbra a 2.0 tehát nem egy eget rengető összeg ilyen autóknál.
2015. dec. 8. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!