Melyiket válasszam? Audi a6 3. 0 tdi quattro, vagy BMW 5-er e60?
Figyelt kérdés
2004-től2015. jún. 29. 02:07
11/20 anonim válasza:
a6 nagyon jo megy négykerék meghajtás:) de nem hozza az e60 zseniális szintjét és kinézetét:)
12/20 anonim válasza:
Audi. Akár 2.7, akár 3.0-val, lényeg, hogy quattro legyen :)
13/20 anonim válasza:
Most látom, hogy E60-al tetted össze. Csak nem írtad milyen motorral. A 20d vagy 20i sem rossz, de ha azokra gondoltál, akkor ahogy írtam is, mindenképpen Audi. 25d... ahelyett is A6.
Viszont: Ha 530d, akkor BMW. Azzal a motorral fantasztikus az az autó. Elképesztő a vezetési élménye, pedig egy hatalmas limuzin! Egyik ismerősömnek van E60 (igaz kombi, a sedan 100x szebb), úgy hogy, ha nem a kisebb motorokkal érdekel, akkor 530d a nyerő.
16/20 anonim válasza:
Az is, csak gondolom dízel kell a kérdezőnek.
Végül is, összességében, mindent összevetve szerintem A6 3,0 tdi Q.
17/20 anonim válasza:
Szerintem is. Bár nekem a 2.7 tdi quattro is bejön.
18/20 anonim válasza:
Az sem rossz, de általában a háromezrest mondják jobbnak. Egyébként lehet eleve rosszul hasonlítottuk mindannyian össze, mert ha az Audiból összkerekest nézünk, akkor az Xdrive bömössel kell összetenni. Úgy viszont elvész az Audi előnye.
19/20 anonim válasza:
Xdrive-ot nem is lehet egy napon emliteni a quattróval (pontosabban a Torsenessel).
20/20 anonim válasza:
A Torsenes (ami ugye az A6-ban is van), terepen valóban jobb, de nem hiszem, hogy olyan helyeken jár a kérdező, ahová egy Xd nem elég. Xdrive olyasmi, mint a Haldex quattró, ennek előnye, hogy csak szükség esetén kapcsolja be a másik két hajtott kereket, ezért kevesebbet fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!