Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi kategóriák, tulajdon...

Az alábbi kategóriák, tulajdonságok közül melyiket válasszam? Illetve ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek, hogy az alábbi tulajdonságokat figyelembe véve melyiket választanátok?

Tuningolás, kinézet ( külső - belső), fenntartás ( javítás költség,fogyasztás), gyorsulás. Szóval az összes szempontból. Nem családi autónak lenne, tehát 2-3 személy szállításra.

Az autók: Ford cougar, Audi a4 b6, Audi a6 b5, Seat cordoba(mk2), Seat leon(mk1), bmw 320d vagy 316 benzin

2014. nov. 10. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért érzem úgy, hogy alacsony a vásárlási keret?

Amúgy Cougar vagy Leon.

Ha van pénz akkor a többi.

2014. nov. 10. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Tuning: A4, 316 (persze ha E36-ról van szó). Brutális külsőt lehet csinálni nekik, nekem 318i van, E36-ból, és még kész sincs, már is dicsérik orrba-szájba :D

Fenntartás: A4, hiedelemmel ellentétben nem szervíz igényes autó (2 barátom is A4 b6 1.6-ot használ, tökéletesen elégedettek)

Nekem a BMW-vel fél év alatt egy önindító újítás szükségeltetett, de már úgy vettem meg hogy szar volt, szóval tudtam róla. Iszonyat szívós motorjuk van, taposom neki éjjel-nappal, nem fekszik meg.

Volt hogy barátnőhöz is jártam akkor lábujjheggyel nyomtam a gázt :D :D de sikerült kihozni 6.5-7 literből a fogyasztást. Egyébként is 318i-nek van a legjobb fogyasztása. 1.6 gyenge, sokat eszik, 2.0 meg már hat henger és nagy azért eszik sokat.

320d-vel jól járnál.

Mármint fogyasztás terén. Adagolók azokba is borsosak, akár az audihoz.

Röviden ennyi ami eszembe jutott, ezek legalább személyes tapasztalatok, szóval indulhat a sok Suzukis részéről a lepontozás ;)

2014. nov. 10. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Annyival egészíteném ki az előzőt, hogy egy 318i helyett inkább egy 20,25,28i.

Ezek ugyan annyit fogyasztanak, igaz ha nyomod neki megvan a 11-12 liter.

Nekem a legjobb városban úgyszintén lábujjheggyel nyomva 8,5 liter, 520i e39.

Inkább tankolok 1-1,5 literrel többet száz kilóméterenként egy gyönyörű hangú 6 hengeres motorba, mint egy átlagos 4 hengeresbe.

Ha 3-as BMW-be van ilyen motor, azzal már lehet jókat csapatni.

2014. nov. 10. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bő válaszokat :) igazábol nem alacsony a keret. Csak valami olyat akarok ami hosszabb időre megteszi a dolgát. 2 es cordoba-m volt szerettem is. 3 as bmw-n sokat gondolkodtam csak épp ettől féltem amit cáfoltatok az audi a4 b6 al is egyben h drága szervizelni. Az h nem annyira vész igy még nehezebb a döntés :D jöhetnek még vélemények :)
2014. nov. 11. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem szerettem a BMW-ket... de megvettem életem első példányát, és valamit átírt az agyamban, hogy csak és kizárólag BMW-ket fogok ezután venni :D

Még a 20 éves autóban is megvan a komfortérzet, erő, dinamika, minden. Lehet neked nagyobb igényeid vannak, de azt mondom a puding próbája az evés.

2014. nov. 12. 00:27
 6/7 Beviz Elek ***** válasza:

Nem tudom hogy mennyire állsz valóban autóvásárlás előtt, hiszen ha valóban tuningolni akarod és sok pénzt akarsz beleverni, akkor kellene egy elképzelésed legyen. Tuningolni akarod, akkor miért számít annyira a javítási költség? A motor buherálására a gyatyád is rámegy.

Szóval kinézet alapján kellene döntened, melyik az amelyikből szebbet ki tudsz hozni?

Ha én venném: a lehetőségekből a BMW-t kizárnám, jó autók, de nagy a BMW mánia és fölösleges beálljak a sorba.

Audit vennék, hétköznapi használatra egy A6 B7 Avantot, tuningolni esetleg egy A4 B7 sedant. Ültem olyan S-line-ban, nem rossz se külsőre, se belsőre.

A felsoroltakból a nyerő a Seat Leon 1.8T, ha lehet Cupra, mind kinézetre, mind tuningolás miatt. Igazi fiatalos sportkocsi;)

Ha nem ezekből kell választani, akkor egy S13-as Nissan 200SX-et vennék!

2014. nov. 14. 19:06
 7/7 A kérdező kommentje:

azért milliárdos se vagyok, de pl ha egy kuplung szett 200 ezer vagy 50 ezer nem mindegy :D tuningolni se agyon akarom és egyből hanem lassan szépen építgetni.

A bömöst valahogy én is kizárom, a 2001 től gyártott 3 as ami tetszik, de valahogy nem illik hozzám. a4 b5 ön gondolkodok néha, de mindig rájövök hogy ha meglátok egy b6 ot hogy a b5 egy rakás szar :D esetleg ha van más jó ötlet mint amit felsoroltam szívesen meghallgatom

a4 b6, a6 c5. leon, cordoba, eddig ezek a nyerőek

2014. nov. 14. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!