Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jawa Mustang 50-es 4felömlős...

Jawa Mustang 50-es 4felömlős henger,60-as 4felömlős hengerről van valakinek tapasztalata? Vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

Valaki használ ilyet? Érdemes rá beruházni? Hány fogas lánckereket ajánlotok hozzá? Én ha 50/4-est vennék z13, ha 60/4-es Z14-esre gondoltam.

2015. jún. 28. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem volt musztafám,de azt nem így kell tuningolni!vagyis így nincs értelme,mert ha egy ilyen hengert ráteszel,a fovyasztás eleve onnan fog indulni hogy 5liter/100km,a blokkban idő előtt szét fogja verni a csapágyakat meg a tűgörgőket!meg akkor már ehhez a hengerhez kéne egy másik karbi,másik kipufogó stb stb....

ettől pár kisebb átalakítással sokkal tartósabb,megbíhhatóbb motort lehet csinálni,ami jól is megy és nem fogyaszt annyit mint egy autó!

2015. jún. 28. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Milyen átalakításra gondolsz? Köszönöm a választ!
2015. jún. 28. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!