Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jawa mustang miért csörög a...

Jawa mustang miért csörög a henger?

Figyelt kérdés
Nehezen beállítottam sokadik próbálkozásra a gyújtást pörög,veszi a lapot minden de csörög...Levettem a hengert látszatra nem volt semmi meg nemrég lett megfúrva a henger új dugó+gyűrű+csapszeg(gyári új)A fúrás biztos jó lett.Blokkja is fel lett újítva.De most a gyújtás nem hagy nyugodni tud ilyet csinálni ha el van állítódva?
2013. máj. 15. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szegény keverék, nagy előgyújtás...
2013. máj. 15. 18:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szerintem az előgyújtás lesz az.. holnap ránézek még
2013. máj. 15. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:

igen, a túl szegény keverék, kicsit nagyobb előgyújtással csinál ilyeneket..

talán a gyertya hőértékre is nézz...

2013. máj. 15. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Kopott főtengely. Az új csapszeg nem garantálja, hogy nem fog csörögni ha pl. a hajtókar többi része kopott!
2013. máj. 15. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
ha ciripelés szerű csörgő hangot ad az bizony csapágy zaj, blokk felújításnál az alsó-felső tűgörgőket is cserélni kell, nem csak a főtengely csapágyakat! És persze nem kalapáccsal kell összeverni a blokkot, mert azzal rögtön haza is vágod az új csapágyaid.
2013. máj. 15. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Fel lett újítva a blokk:Fag C3-as csapágyak mindenhol,Vitonos szimering a főtengelynél,Gyári új hajtókarral felújított főtengely(10K) stb.. nem lett rosszul összerakva.
2013. máj. 15. 18:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a keverék nem szegény úszószint rendben van azt néztem meg már sokat mentem ezzel a karbival eddig jó volt..Csak a gyújtást nem tudtam/tudom beállítani rendesen akkor valószínű nagy előgyújtást adtam neki.
2013. máj. 15. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:

ha nagy az előgyújtás akkor inkább kopog.

Nem lehet hogy ciripelő hangot halsz, mert a frissen furt hengernél halható a gyűrű hangja (picit)?

Gyújtást könnyen beállíthatod tolómérőnek a mélységmérőjével (pont vízszinten rá tudod kézzel nyomni a hengerfejre és pontosan be tudod állítani, főleg ha multimétert is használsz akkor nem kell nagyon nézni szemmel a szétnyíló megszakítót hanem csipogás alapján tudod ha nyílik)

2013. máj. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!