Jawa Mustang erős de lelassult és nem megy többet 50-nél Pedig minden fojtás ki van véve és 60-as henger van rajta. Én a gyujtásra vagy a karbira gyanakszom. Mi lehet a baj?
Jawa Mustangom nagyon erős 60ccm henger van rajta és olyan kompresszió,hogy tolásnál 2-be is czuszik a kerék,de
Szörnyen lelassult(sportlégszürő,nagy lukú leömlő,rövidebb kipufogó csonk,60ccm henger)ez mind a teljesítmány javitását szolgálná,de most mindenhol elmegy viszont 50-a vége.
Lehet hogy a gyujtás vagy a karbi mert magas ford.-on durrog .
Attól hogy a henger nagyobb nég a max fordulatszám nem fog nőni. Csak az ereje.
Lehet hogy 40ccm-es hengerrel is ugyanannyit menne mint 60-assal. Csak persze a gyorsulás és az erő más.
Ha sok benne az erő akkor növeld az első lánckerék méretét, vagy csökkentsd a hátsóét.
Ha teszel rá olyan lánckereket amin 1-2 foggal több vagy kevesebb van akkor már nőhet a végsebesség.
Persze a gyorsulás rovására.
Gagyirezó nincs rajta ? Egyébként mivel kétütemű Otto motor , kell bele egy kis fojtás különben csökkenhet is a teljesítmény. A henger az jó rajta , egy gyújtást kéne állítani tökéletesre , "nagy lukú leömlő" az alatt a szívócsonkot érted ? mert ha igen akkor az is jónak tűnik.
A karburátort meg a fúvókákat betekered koppig , a középsőt (alapjárat állító) meg úgy kell beállítani hogy elindítod a motort , és úgy csavargatod az alapjárat állítót hogy üresben (mert ugye üresben van a gép) éppen hogy ne fulladjon le a gép . Remélem tudtam segíteni. Egyébként milyen Mustangod van ? Nekem 4 lóerő/6500 fordulatos , nekem csak a szívócsonk fojtás van egy picit megreszelve és 62-65-öt lazán megy :) Van a másik verzió a 2lóerő/4500 fordulatos annak egy picit kevesebb a vége 50-55 tuning nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!