Kriszking kérdése:
Beszorult fotengelyel mit kell csinalni?
Figyelt kérdés
Hali nahat az tortent vettem egy mz 125 os kis gepet haza hoztam ontotem bele 1 kis anyagot elinditotam lattam megy stb lealitotam es mondom megyek meg 1 kis bezniner elmegyek mire viszza jovok rugnam be meg se lehet nyomni a kart probaltam tolni semmi aztan leszedtem a blokot az oldalso vedot a valto felol es lattom h forgatom a kereket a fotengely az nem forog a lanc stb a valto resze ment de beszorult a fotengely neztem h nem-e a dugo az de nem amin a dugo van azon a kis nyelven az a cuc a blokba megse mozdul ontotram ra olajat es most varok reggelig es mi a teendeo ilyenkor?2015. jún. 21. 20:32
1/1 anonim válasza:
Leírni újra a kérdést, mondatokra tagolva, mert ezt hámozza ki, akinek két anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!