Astra 1.6 szívó benzines ennyit tud csak?
Télen ha 100-as benzint veszek akkor elégedett vagyok, megy mint a távirat. Csak miért van ekkora különbség alapbenzin + meleg (+ klíma)?
Amúgy városban pl tudok menni 5-be, 1500 körül elég jónak érzem, gyorsítani is lehet, de ha tovább gyorsítok nem érzem hogy meglódulna 2500-3000-nél ha visszaváltok sem.
Volt Suzukim is, sima motorral, ott mintha nem lett volna ekkora különbség.
Hát akkor ez van.
Köszi a válaszokat.
Hogy valaki belinkelte, már nekem is beugrott a TC cikk. Ez az Astra valóban 1,5T körül van, őrült nehéz. Persze biztonságosabb is, mint a Suzuki.
Nem tudom melyik volt neked, de súly/lóerő aránya szerintem még az 1,3-as motorral is jobb volt, mint az Opelnek. Nyilván a könnyű kaszni miatt.
Az Astra H-ban az 1.6 szívó nekem elég fickós volt. De azóta hízott az autó 2-300 kilót, az sokat jelent.
Előzésnél kinyomod a klímát ennyit. De egy 2 éves autó miért nem tudja ezt magától? 1 sor lett volna a motorvezérlő programjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!