Petya183 kérdése:
Golf 4 Tdi ben nagyon jártas ember elérhetőség?
Figyelt kérdés
Keresek valakit aki nagyon konyít a Golf 4 Tdi hez motorügyileg és akinek VAN is ! Szeretnék kérdezni ezt azt amit itt nem tudok mert egyből lehurrognak! Szeretnék egy email cimet vagy facebook elérhetőséget! A téma 90 110 le . negativ kommentet nem kérek2015. jún. 18. 19:35
1/5 anonim válasza:
Egy sz*r. Volt tulaj, adagolójavítós.
2/5 anonim válasza:
Egy nagyon megbízható jó autó. Egy jelenlegi tulaj.
Egyébként te vagy aki 90 lóerősből akar 110-est építeni?
3/5 A kérdező kommentje:
Azért az túlzás hogy építeni, de amugy itt sokan akarják . Keresem a megfelel kivitelezhető nem motorroncsoló és szétfaragott formáját a +10-20 LE-nek. Cooler ? Turbó ? Chip ? Vagy csak simán diagnosztikai állítgatás egy jó szakemberrel ? Ti mondjátok meg , nem vagyok benne jártas. ( Az utolsórol már hallottam régebben de ahhoz valami nagy szaki kell )
2015. jún. 18. 23:54
4/5 anonim válasza:
Írtam már az előző kérdésednél is. Nem kell se cooler, se turbó. Simán egy jobb chip és kész.
Feltéve ha a motor rendben van és nem akar széthullani alapból
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jún. 19. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!