Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kistarcsai Flór Ferenc...

A kistarcsai Flór Ferenc Kórházból Keresztes László szülész-nőgyógyász főorvosról gyűjtenék információkat? (hol rendel, elérhetőség, milyen típusú ember stb. )?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát a dr.úr nem tudom hogy rendel e még magánban,a kórházban elég sokat rendel.alapjáraton nem lenne vele baj csak nagyon idős már terhes páciensei nem is szoktak lenni...múltkor véletlenül hozzá kerültem..szegény az uh-n nem sok mindent látott már:)el is mérte a gyereket azt mondta vissza van maradva 2 héttel,aztán megnézett egy másik orvos aki mondta hogy szépen félre nézte a dr.úr.szülést se nagyon szokott már vezetni inkább kint van ha ő az egyik ügyeletes.38 hetes
2010. júl. 13. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, akkor valószínű egy másik dokiról van szó! Én egy olyan 40-45-ös pasit keresek!
2010. júl. 19. 21:52
 3/3 anonim válasza:
keresztes lászlo"dr" én abszolut nem ajánlanám!!!hogy nem jo lát az nem kifejezés!37 hét ctg vizsgálati eredményem alapján azonal ben kellet volna fogni a korházba,ehelyett hazaküldött jöjek vissza 2 nap mulva!mire mentem 2 napra rá a baba meghalt!!!
2011. febr. 25. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!