Szerintetek hány éves korig nem késő megtanulni vezetni?
8 éve szereztem jogosítványt, de azóta nem volt alkalmam vezetni. Egyszer próbáltam tavaly elindulni és menni egy kört egy barátom autójával nem forgalmas helyen, de már teljesen elfelejtettem mindent. Sem a műszaki részére nem emlékeztem, sem az autót nem "érztem". Át kellett vennie tőlem a kormányt, meg is ijesztettem kicsit. :(
Lenne értelme vennem egy autót és majd megtanulni újra (persze valaki mellett!)? Meddig nem késő elkezdeni? Vagy mostmár hagyjam az egészet? 28N
"Az is nehézséget okozott hogy én dieselesen tanultam vezetni, amin sokkal könnyebb mint a benzines amivel nemrég próbálkoztam. És el is vette a kedvem... "
Az oktatói kocsik többsége dízel, részben éppen azért, mert nehezebb lefulladni vele. De 1-2 hét alatt át fogsz szokni benzinesre.
Én 26 évesen tettem le a jogosítványt, aztán 11 évig nem vezettem egy métert se. Amikor 37 évesen úgy döntöttem, most már muszáj lesz, elmentem vettem frissítő órákat oktatónál, és szuperül ment minden.
Neked is azt javaslom, vegyél órákat, mert mégis több önbizalmat ad, mint csak valami ismerőssel egy elhagyott terepen.
Aki nem képes megtanulni benzinessel gázzal elindulni annak tényleg nem való a vezetés.
Még az 1 literes városi benzinesekkel is mindenkinek tudnia kéne elindulni alapgázon. Tudom, hogy ez nem tesz jót az autónak, de itt most az a lényeg, hogy megtanulja kezelni a kuplungot.
Aki erre nem képes az tényleg ne vezessen.
Ne akármilyen benzines autóval, hanem azzal, amit vezetni fogsz!
Felkeresel egy oktatót és megbeszéled, hogy saját kocsival kellene 1-2 frissítő óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!