Egy olyan személynek aki most kapta meg a jogsit, mit ajánlanátok, hogyan tudna igazán jól megtanulni vezetni?
17/F, kb. 1000 levezetett kilométer. 3 hete van jogsim.
Kb. 12 éves korom óta rendszeresen gyakorlok, édesapámmal
Úgy, ha gyakorolsz. Elmész kocsikázni, kiismered az autó képességeit és a sajátodét.
Különböző forgalmi szituációkban vezetsz, és minél többet.
Ennyi.:D
Ja és Skoda Octavia Combi 1.6. Én ezzel vezetek.
# 3/4
Te meg ugye nem azt akarod mondani, hogy amit a jogsi alatt szerzel vezetési tapasztalatot mész is valamire... mert kb semmire, oktatók is megmondják , az arra elegendő , hogy eltudd vezetni az autót ... vezetni úgy is akkor tanulsz meg igazán ha már tapasztalatod van
2006 óta van jogsim. kb 160000km van mögöttem.
Mellettem se ült senki. elmentem autókázni, elősször csak városba, aztán környéken, majd egyre messzebbre. A rutin gyakorlással fog megjönni. Ahogy előttem is mondták a jogsi arra jó hogy a járművet tudod kezelni, közlekedni meg a megtett km-ek után fogsz tudni.
"kiismered az autó képességeit" - na, aki ilyet leír, annak nincs fogalma az autóvezetésről.
Két lehetőséged van: vagy elmész vezetéstechnikai képzésre, ahol több évnyi tapasztalatot adnak át pár nap alatt, vagy szépen úgy teszel, mint az emberek többsége és elkezdesz vezetni. Kezdetben kerüld a nagy forgalmú utakat és csak a már jól ismert útszakaszokat járd. Amennyiben ismeretlen helyre mész, előtte nézzed jól meg az útvonalat (google térpkép), hogy a tájékozódás ne okozzon gondot. Aztán ahogy egyre kevésbé kell figyelned az autó kezelésére, annál szabadabban mehetsz bármerre.
Fontos, hogy bármennyire is jól megy már a vezetés, a közlekedés során mindig nagyon éberen figyeld a többi járművet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!