Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy olyan személynek aki most...

Egy olyan személynek aki most kapta meg a jogsit, mit ajánlanátok, hogyan tudna igazán jól megtanulni vezetni?

Figyelt kérdés
Senki se szokott mellette ülni, kérdezni sem tud senkitől sem.
2015. jan. 25. 17:56
 1/8 A kérdező kommentje:
A válaszhoz kérlek mellékeljétek a kort, nemet, és a körülbelüli vezetett kilométert. Valamint hogy mennyi ideje van meg a jogsitok. Elnézést ezért a kellemetlenségért, de fontos lenne. Előre is köszönöm mindenkinek :)
2015. jan. 25. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:

17/F, kb. 1000 levezetett kilométer. 3 hete van jogsim.

Kb. 12 éves korom óta rendszeresen gyakorlok, édesapámmal

Úgy, ha gyakorolsz. Elmész kocsikázni, kiismered az autó képességeit és a sajátodét.

Különböző forgalmi szituációkban vezetsz, és minél többet.

Ennyi.:D

Ja és Skoda Octavia Combi 1.6. Én ezzel vezetek.

2015. jan. 25. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Most ezzel azt akarod mondani, hogy úgy kaptál jogosítványt, hogy nem tanítottak meg vezetni?
2015. jan. 25. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
21/F , igazából csak úgy tudsz megtanulni , hogy minél több rutint szerzel..18 évesen már megvolt a jogsim , de nem sokat vezettem , május óta vezetek rendszeresen , még itt is azért kezdetbe láttam magamon nem vagyok vmi tapasztalt, volt egy hónap mikor majd 1000 km-ert kellett mennem , akkor elég jól elkezdtem megismerni az autót , a képességeimet , bátrabb is lettem , szóval csak úgy tudsz , hogy minél többet vezetsz ...
2015. jan. 25. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

# 3/4

Te meg ugye nem azt akarod mondani, hogy amit a jogsi alatt szerzel vezetési tapasztalatot mész is valamire... mert kb semmire, oktatók is megmondják , az arra elegendő , hogy eltudd vezetni az autót ... vezetni úgy is akkor tanulsz meg igazán ha már tapasztalatod van

2015. jan. 25. 18:35
 6/8 Vizéli László ***** válasza:

2006 óta van jogsim. kb 160000km van mögöttem.

Mellettem se ült senki. elmentem autókázni, elősször csak városba, aztán környéken, majd egyre messzebbre. A rutin gyakorlással fog megjönni. Ahogy előttem is mondták a jogsi arra jó hogy a járművet tudod kezelni, közlekedni meg a megtett km-ek után fogsz tudni.

2015. jan. 25. 19:02
 7/8 Vizéli László ***** válasza:
Jah és 27 vagyok.
2015. jan. 25. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"kiismered az autó képességeit" - na, aki ilyet leír, annak nincs fogalma az autóvezetésről.

Két lehetőséged van: vagy elmész vezetéstechnikai képzésre, ahol több évnyi tapasztalatot adnak át pár nap alatt, vagy szépen úgy teszel, mint az emberek többsége és elkezdesz vezetni. Kezdetben kerüld a nagy forgalmú utakat és csak a már jól ismert útszakaszokat járd. Amennyiben ismeretlen helyre mész, előtte nézzed jól meg az útvonalat (google térpkép), hogy a tájékozódás ne okozzon gondot. Aztán ahogy egyre kevésbé kell figyelned az autó kezelésére, annál szabadabban mehetsz bármerre.

Fontos, hogy bármennyire is jól megy már a vezetés, a közlekedés során mindig nagyon éberen figyeld a többi járművet.

2015. jan. 25. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!