Finalman kérdése:
Mi a véleményetek erről a kocsiról?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék a véleményetekre, első ránézésre nektek mi jön le belőle.
Nekem az ár-km kicsit fura..
2015. jún. 17. 23:07
11/14 anonim 

válasza:

Ezért szoktam a legolcsóbbakat kizárni a keresésből. Ilyen katrgóriájú autóknál kapásból a megkapható üzemképesnek hirdetett vizsgával rendelkező legolcsóbb autó árához hozzáadok +500 000 forintot és azt írom be alsó ársávnak. Csodák nincsenek, az alja áron csak alja minőség van.
12/14 anonim 

válasza:

Persze, lovagolhatunk a szavakon, de szerintem, nyilvánvaló, hogy mire gondoltam a kereskedő megnevezéssel...
13/14 A kérdező kommentje:
Nem kell veszekedni, szerintem mindenkinek minden érthető volt. Köszi mindenkinek. Egyetértek, hogy nem a legolcsóbbat kell nézni.
Köszönöm mindenkinek.
2015. jún. 18. 10:39
14/14 anonim 

válasza:

Jól körbe kell nézni ott. Képek alapján nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!