Mi a véleményetek erről a két kocsiról? Megéri valamelyik az árát?
Azért ezeket néztem ki, mert mindenkinek Swift-je van, nekem miért legyen ugyanaz? :)
Mi a véleményetek ezekről a Polo-król? Jók ezek a kocsik? Megéri ilyet venni?
Nem tud érdekelni néhány szám, állapotot nézek.
Swift-et írtam, miért nem akarok. Amúgy meg az se fiatalabb konstrukció, mindkettőt a 90-es évek elején csinálták.
# 1
Te elhiszed hogy a 36 éves Ladánkban 67.900km van? Pedig annyi. Mind a mai napig az első tulajdonos nevén van, soha nem használta más. Épp most hétfőn műszakiztattam le, megkapta újabb két évre.
A kérdezőnek:
Elég régi járgány már. Mindennapi használatra nem biztos, hogy ilyet vennék már. Bővebben nem tudok róla nyilatkozni, mert nem volt ilyenem.
11:48
Vannak kocsik amiknél a km számláló nem tud százezres tételt számolni, hanem egyszerűen 99 999-nél átfordul 0-ra és újra kezdi a számolást. Nem tartom elképzelhetetlennek hogy ez a kocsi is olyan. De ha mégsem akkor elég pofátlanul van visszatekerve. Legalábbis a legtöbb ilyen autó.
Egyik ismerősömnek Poloja volt fél évet állt,olajat nem cserélt benne sose,motorhoz se volt hozzányulva azt se tudta,hogy van-e ott valami elől.
Szerintem mind a kettő jó választás de azért alkudj egy ici-picit vagy kunyeráld ki,hogy áttírással együtt 220-ba megálljon.
Swiftről meg annyit,hogy ha mindenkinek az van legalább lesz hozzá mindig alkatrész,ugyanez a Polora nem nagyon igaz bár bontó mindenre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!