Ha egy autókereskedő interneten látott hirdetése után érdeklődök telefonon akkor mennyire tud részletes leírást adni a kocsiról?
Figyelt kérdés
Van neki kb 20 autója de én csak 1 után érdeklődök. Megtudják mondani hogy milyen állapotúak az abroncsok, autó hibáit...?2014. júl. 25. 19:58
1/7 anonim válasza:
Ajj ne én ehhez fáradt vagyok! Ember...
2/7 A kérdező kommentje:
na de most komolyan...
Tegyük fel hogy érdekel egy autó de 100km-re van. Azért kell némi infó róla mielőtt elmegyek megnézni.
2014. júl. 25. 20:08
4/7 anonim válasza:
Elég idióta kereskedő lehet ha nem ismeri a saját autóit... Bár az a vevő sem százas akii az abroncsok állapotára kíváncsi, pár ezerből lehet venni használható gumikat, ez a legkisebb probléma egy autó vásárlásánál.
5/7 anonim válasza:
Hát ha 20 autója van, akkor nepper, ez a munkája, e attól nem biztos, hogy mindent tud fejből a konkrét autóról, de valószinüleg agyon fogja dicsérni telefonon, bármilyen autó legyen.
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg telefonban azt fogja mondani, amit hallani szeretnél...
7/7 Kufirc30 válasza:
Mondani fog valami hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!