2000-2006 között melyik VW/konszern autó a legmegbízhatóbb? Csak Benzines és a nagyobb motorral szereltek felé hajlok.
hát igen konkrétan a 2.8 vr6 ami nagyon tetszene, csak pont a fogyasztás ami miatt talán mégsem, mindennapi használatra lehet mégis egy sima mezei 1.6 lesz. 1.8 T is nézegettem, de az nem igazán lenne tartós amire/ahova én használom.
Az 1.6 osokból egyébként milyen teljesítmény lehet előcsalogatni?
Vigyázz, a 2.8 VR6 és 2.8 V6 két teljesen különböző motor, utóbbi csak Passatokban van és Audikban. A VR6 pedig egy kis hengerszögű motor, hogy beférjen Golfba, Ventoba, stb.
Nem eszik az 15 litert, csak ha városban tolják neki. Normális használattal vegyesben 9-10 literrel elvan.
Húú hát most jól megmondtad, jól lebuktam tényleg :)
Ha álmodozni szánalmas akkor igen, vállalom! Te kedves hozzászóló(legyél Megmondó János, bár a hozzászólásból inkább jancsika, mert valahol 10-15 éves életkorra tudlak besaccolni) "nyilván" egy V6-os motorral szerelt gépet hajtasz és ezért tartod ezt szánalmasnak hogy valaki ilyenre fenheti a fogát....
Kérdezőtől is függ mi számit neki "nagyobb motornak"
Ezres corsa vagy egy 600 köbcentis kispolák után az 1.6 is lehet "nagy" :)
Egyébként én egy 1.6-os Golfot hajtok, hát nem dobok hátast a teljesitményétől, de szeretem, lehet vele előzni kényelmesen. (fogyi cirka 7 liter vegyes)
Viszont chippelést nem nagyon ajánlanám ilyen kategóriájú sima szivóbenzineshez.
Kevés plusszt húz ki a motorból (10-12LE), és a hibák kockázatát is növeli, főleg ha rossz helyen irják a progit.
Egyébként megbizható motorok, olaj +szűrők cseréje 10.000-enként, és meghálálja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!