Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legmegbízhatóbb...

Eagamer23 kérdése:

Melyik a legmegbízhatóbb kismotor (50ccm)?

Figyelt kérdés
Most akarom majd letenni az AM jogsit és nem tudom még milyet vegyek. Robogót semmiféleképpen nem akarok venni ilyen utakra. Derbi Sendán gondolkoztam de haverom mondta hogy azok nem a legjobbak. Endurót vagy túra motort szeretnék. Még Simsonon is gondolkoztam de várom az egyéb javaslatokat. Előre is köszönöm! :)

2015. jún. 2. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:

KTM

Puch

Suzuki

2015. jún. 2. 15:43
 2/8 A kérdező kommentje:
És ezeken belül is melyik? Sokat nem akarok rá költeni.
2015. jún. 2. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
hát azt vesszük észre,hogy nem akarsz rá sokat költeni....sőt lehetőleg ingyen vagy attól olcsóbban legyen egy olyan kis pöc sköszörű motor,ami sosem romlik el,nem kell rá költeni,karbantartás igénye nullastb stb........tudod van egy ilyen mese egy lányról,aki vitt is a királynak ajándékot meg nem is......a kérdésed is ez a kategória......
2015. jún. 2. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ezt mondtam. Tudom jól hogy minden motorral kell foglalkozni. Csak azt mondom hogy max 75.000 Ft-ig szeretnék elmenni. Aztán tudom hogy törődni kell az összessel.
2015. jún. 2. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Derbi Senda nagyon jó motor. Alternatívája az Aprila RX, Yamaha DT, Rieju RR. Visznt a használható darabok 130tól indulnak. 75ezerből simson a maximum.
2015. jún. 2. 16:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a segítséget! :D
2015. jún. 2. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát 75 ezeré olyan simsont kapsz amivel azért kell foglalkozni bőven. 100 ezer körül vannak szép simsonok. Én azt ajánlanám első motornak... Azzal nem röhögik ki az embert még akkor sem ha csutkázod neki. Ha egy aprilia rs-el mész akkor az emberek nagyrésze csak kiröhög hogy milyen sz.ar ez már... Na ha még annak elkezded húzni akkor hanyatt is vágják magukat :D
2015. jún. 2. 17:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :D
2015. jún. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!