Véleményetek és tapasztalatotok szerint melyik a legmegbízhatóbb autómárka?
Látom nincs jelentkező, akkor beleugatok.
A Vw Golf II egy ősrégi autó, 1M Ft-ért kicsit jobbat lehet vásárolni.
Persze valami csodálatos választ vársz, de azt már lusta voltál leírni, hogy mire akarod használni (Rajoskodni, csajozni, munkára, családi autónak, stb...), és hogy van-e preferált üzemanyagod, vagy valami más.
No meg általában mindegyik autó megbízható fiatal korában, és néha még később is, ha a gazdája megadta neki amit kell karbantartás terén.
Azt se felejtsük el, hogy vannak megbízhatónak tartott márkák amik közé néha beesik egy-egy selejt, mint pár éve az a híres Octavia.
Én pl. megvenném magamnak ezt, ha most lenne 1 millióm autóra:
De én Renault b*zi vagyok. :D
Én mondjuk Golf2-ért nem adnék egy forintot se, de Golf3-ból már elég normális példányokat lehet kifogni 6-700 000-ért.
Amúgy általában márkától függetlenül az a legmegbízhatóbb, ami szög egyszerű.
Kisautók közül nyilván a Swift, de nagyon jók a régi Corsák is. Aztán ottvan a Golf 3, Passat 3/4, Opel Astra (csak az a fránya rozsda).
A "prémiumok" közül pedig messze a régi Audik a legjobbak szerintem, a 80-as és 100-as Audik nagyon megbizhatóak és sok máig rozsdamentes. Az olcsón kapható W124 Mercik megbizhatósága csak legenda, a régi BMW-ket gondolom nem kell bemutassam.
Mivel én pretenciósabb fajta vagyok és csak ennyi lóvém lenne, akkor vennék egy Passatot vagy Audit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!