Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autóvezetői vizsgán lefulla...

Ha autóvezetői vizsgán lefullasztom az autót, az bukás?

Figyelt kérdés

2015. jún. 16. 22:11
 1/7 Mosqu!to ***** válasza:

Hali!

Csak hibavonalat kapsz! :)

2015. jún. 16. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
6%
Vizsgán erőteljes esély van rá, hogy nem tolerálják, bár vizsgabiztostól is függ a dolog, de amennyire eddig hallottam az ilyesmi komoly hibának számít.
2015. jún. 16. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

A lefulladás önmagában csak hibapont, de ha a vizsgabiztos úgy ítéli meg, hogy a lefulladás miatt veszélyhelyzet alakult ki, megbuktathat.

[link]

2015. jún. 16. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem bukás. Én nagyon ideges voltam, sorozatban többször lefulladtam, de úgy, hogy végül a vizsgabiztos segített. Később is volt még lefulladás. El is könyveltem, hogy tuti megbukok. Végül be sem húzta hibának.
2015. jún. 16. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

nem nagy gond ha nem okozol vele veszélyt és jól kezeled az újraindulást, tehát lámpánál lefulladsz oké. Idegesen újraindítod és a mögötted türelmetlenkedők miatt gyorsan elindulsz és nem veszed észre, hogy belerohansz a pirosba, nah ott bukó.

Amúgy ha 1x lefulladsz, akkor egy dolog, ha 2x, akkor már szisszen a biztos, a 3.nál valszeg már bukás.

2015. jún. 16. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én "időmben" ha háromszor lefukkadtál, az már bukás.
2015. jún. 17. 10:51
 7/7 petizacc ***** válasza:
Egy lefulladás hibapont, két lefulladás bukás.
2015. jún. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!