Megbuktam kresz vizsgán, mert nagyon izgultam, mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Megbuktam kresz vizsgán pedig sokat tanultam rá. Otthon a tesztlapot sokszor hibátlanul megcsinálom és van amikor elbukok 3-4 pontot de még akkor is átmegyek. A kresz vizsgánál meg élesben annyira túl izgulom magam hogy elveszítettem 2 pontot. Nem tudom mit kellene változtasak magamon ,hogy ne izguljam túl magam. Ugyan ez van velem nagyobb felméréseknél meg dolgozatok nál. Mit kellene2014. szept. 8. 17:34
1/4 anonim válasza:
Elmész mégegyszer,sikerül,majd mész rutinra,forgalomra,oszt ennyi.Ne izgulj,nem az életed múlik rajta.Nyugodtság van :-)
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem az elvesztett 2 ponton buktál, hanem a másik 9 miatt :P
Majd legközelebb jobban fog menni.
4/4 anonim válasza:
Micsoda emberek vannak... Én a rutinon és a forgalmin izgultam nagyon, de a kreszen miért? :D Fejemben a tudás, előttem egy gép, idő mint a pelyva (sokat tanultam rá, elég gyorsan ment nekem)... Forgalomban sokkal nehezebb, de a kresz? Na mindegy.
Mit tegyél? Menj el megint és tedd le. Gyakorolj többet, hogy álmodból felébresztve is menjen a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!