Hogy nyugodjak le forgalmi vizsga előtt?
Ezt is minden héten megkérdezi valaki, újat nem lehet rá válaszolni.
Azzal csak az esélyedet rontod, ha rástresszelsz a vizsgára, legrosszabb esetben, ha megbuksz, a vizsgabiztos annyit mond, hogy még gyakorolnod kell... legjobb lenne, ha annyira el tudnál lazulni, hogy nem a vizsga ténye körül forogna a gondolatod: elmentek kocsikázni, úgy, mint eddig már sokszor, a különbség annyi, hogy hátul lesz egy utas.
Azt nem tudom másoknál hogy volt, azt tudom, nekem már napokkal a vizsga előtt sikerült lenyugodnom.
Volt persze idő, mert a vizsgaidőpontig volt 3 hét, és igencsak feszült, ideges voltam, s magyarázatot nem tudok rá, de valahogy eljutottam arra gondolati szinten, hogy tulajdonképpen a legrosszabb, ami történhet, hogy megbukok, és akkor mi van?... semmi ismét próbálkozhatok.
A vizsgára is úgy mentem el, hogy nem voltam ideges, viszont a vizsga közben, miután már jó fél órája úton voltunk, hirtelen rám tört a feszültség,. hogy ha már eddig megcsináltam, nehogy a végén elrontsam.
Ami érdekes, hogy a vizsgabiztos is azonnal észrevette, hogy ideges lettem, szólt, hogy nyugodjak le, ne kapkodjak (rendes fazon volt)
már egy hónapos kérdés, remélem azóta túlvagy az izgulás nagy részén :)
Én kétszer voltam már vizsgázni, az első alkalommal, annyira ráparáztam, hogy 10 perc alatt megbuktam. A második vizsgámon valamivel higgadtabb voltam, bár amikor megtudtam ki a vizsgabiztosom, majdnem sirvafakadtam. Fura érzés volt, mert volt egy belső nyugodtságom, és egy fizikai rettegésem, szóval reszketett minden testrészem, én meg fejben próbáltam kiküszöbölni a remegésből adódó problémákat. Alig tudtam megtartani a kuplungot is, annyira remegett a lábam, pedig már nem voltam annyira ideges. Végül nem ez miatt, hanem egy gyalogos miatt buktam meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!