Forgalmi vizsga tényleg ilyen nehéz?
Igen, tényleg nehéz. Mindenre figyelni kell, és olyan látványosan, hogy azt a mögötted ülő is egyértelműen észlelje.
Szigorú a vizsgabztos, hiszen azt kell eldöntenie, hogy képes vagy-e EGYEDÜL kimeni egy autóval a forgalomba. Felelős döntés ez a részéről, eztért minden rezzenésedet figyeli... hogy szorítod a kormányt, izzad-e a homlokod, rágod-e a szád szélét, stb... És valószínű a 2. kanyarig eldönti, hogy tudsz-e annyira vezetni, hogy sikerüljön a vizsga. Viszont ha jó az első benyomás, már csak a kresz betartására kell figyelni.
Nekem amúgy nagyon rossz élményeim vannak a vizsgáról. Nagyon rosszul éltem meg... de ennek már 2 hónapja.
Most már kezdek belejönni a mindennapokba :)
Nehéz, de teljesíthető. Én ma vizsgáztam, elsőre, és sikerült! A siker egyik kulcsa a jó oktató. Én előre kiválasztottam, több ismerősömet is tanította vezetni, türelmes remek szakember. Nem csalódtam, végig nagyon türelmesen tanított, hiba esetén rögtön mondta, hogy hogyan kellett volna, de mindezt türelmesen, higgadtan. Alaposan megizzasztott minden vezetésen, egyenesen alig mentem, sok kanyarodás, elsőbbség adás, forgalmi helyzet felismerés, körültekintés, parkolás ment.
A másik összetevő a Te szellemi állapotod a vizsgán. Nyomás alatt kell jól teljesítened, és nem összeroppanni.
Vizsga előtt kialudni magad, megfelelően enni előtte, hogy ne legyél éhes, szomjas stb. tudj a vezetésre figyelni.
Nekem sikerült végig koncentrálni (így is kaptam 4 hibavonalat), de sikerrel zártam a vizsgát.
Azért szerintem nem olyan nehéz, én márciusba vizsgáztam.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!