Vizsgabiztos lefizetése? Valaki csinált már ilyent?
Ha van érzéked a vezetéshez, akkor menni fog pénz nélkül is.
Ha nincs, és csak pénzzel tudsz előrébb jutni, akkor veszélyezteted a többi embert.
Értelemszerűen fordított arányosság..minél gyengébb vagy, annál több a vaj..ötezrért úgy megzuhansz, mint az ólajtó...
csak úgy megjegyzem, ezt a kérdést a válaszokkal együtt olvassák a szolgálatok is...ha marhára ráér a yard, akkor egyvalaki ott lesz a vizsgádon..
ez internet...észnél kell lenni, mit írsz..
Nem kell itt megilyedni... Azt mondta az oktató hogy szerinte nem lesz probléma. Ha nem úgy látná a dolgokat akkor vetetne plusz órát. De ő azt mondta hogy szerinte menni fog. Pénzt nem viszek magammal. Be van már fizetve a tanfolyam!
Kíváncsiságból kérdeztem a dolgot.
2015.06.09-én írta ki a kérdést a kérdező.
Azóta már százszor levizsgázhatott, kenőpénz nélkül is :-)
Vagy neki hajtott az első fának. :D
Egyébként kár lehurrogni azt, aki megkérdezi h kell-e kenőpénz. Sajnos ilyen világot élünk, ha a vizsgabiztos korrupt akkor hiába vagy te a világ legjobb vezetője, akkor is megtud szívatni. Pénzbe nem jössz ki jobban ha újra kell venned 10 órát az oktatótól, illetve újra kell fizetned a vizsgadíjat.
Én most tartok ott a jogsinál, hogy hamarosan megyek vizsgára. Az oktató azt mondta, hogy 50 rongy náluk a szokásos pénz a vizsgán. Én úgy tervezem, h viszek 100 rongyot pluszba, de ennyi pénzért akkor se buktassanak meg, ha vizsga alatt felcsavarodok a fára. És nem, nem ettől lesz valaki közveszélyes vezető, mert a nagyja részét úgyis élesben tanulja meg az ember, mikor egyedül van az úton, és belekerül a szitukba. Nem azon fog múlni a dolog, h sikerül-e x időn belül tökéletesen befarolni seggel egy parkolóhelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!