Vizsgabiztos lefizetése? Valaki csinált már ilyent?
Remélem ez csak elméleti kérdés!!!
Ha egy nyamvadt B-s jogsit nem tud megcsinálni az ember, akkor egyáltalán mi a bánatért akar vezetni!?
Igazából ez csak elméleti kérdés. Én nem tervezek ilyesmit. Oktató szerint plusz órát sem kell vennem. De már azt hallottam hogy olyan dolgoké megbuktatnak hogy ha egy parkolásnál megállsz azt nem húzod be a kéziféket...
Tiszta röhej. Persze az baj ha az ember kiszáll és nem húzta be a kétiféket. De ha ki sem száll az autóbol mint pl a vizsgán. Akkor ott eltud maradni véletlenül.
Parkolásra visszatérve. A valóéletben én is csak indokolt esetben használok kéziféket. A vizsgára ez kell, de ez legyen a legnagyobb problémád. :)
mellesleg a SIKK-es indulást nem tanították: Sebesség, Irányjelző, Kézifék, Körülnéz. Értelemszerűen a megállásnál ez módosul némileg, de ha fejben tartod ezt a szócskát, akkor baj nem lehet.
A vizsgabiztosnak TE semmit nem adsz.
Az OKTATÓNAK adsz pénzt, aki továbbadja (a nagyját) a vizsgabiztosnak.
ELŐRE fizetsz, de akkor is kell majd produkálni valamit. Általában egy jó könnyű útvonalat húzatnak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!