Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A motorosok lámpánál előremehe...

A motorosok lámpánál előremehetnek a 2 kocsisor között ha elférnek?

Figyelt kérdés
Lehetőleg Rendőr véleményét kérném,de olyané is jó akit ténylegesen tudja hogy mi a helyzet ezzel a kérdésel
2010. febr. 27. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Január 1-től igen! Olvass utána, kresz változásokban benne van. Fent van egy csomó blogon.
2010. febr. 27. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen!

A kreszben is benne van!

Rendőr sem fog mást mondani..

2010. febr. 27. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 2002 ben jogsiztam de már akkor is úgy tanították, hogy ha elférnek akkor mehetnek, ha pedig udvarias vagy akkor lehúzódsz.

Nekik 2 kerékkel kevesebb van.. :P

2010. febr. 27. 22:14
 4/6 A kérdező kommentje:

és hogyha a külső sávban állok és átakarok menni a másikba de ehez át kell lépnem a záróvonalat akkor is mehetek?

Jah és ha kocsisorok közöt záróvonal van már közelebb a lámpánál ott előrébb és ha ráhajtot akkor se büntetnek meg?

2010. febr. 28. 08:54
 5/6 anonim ***** válasza:

sztem ne csináld mert a magyar autósok bunkók és idegesek a rossz utak miatt ezert azt sem tolerálják ha valaki megelozi oket még akkor sem ha piros a lámpa

velem nem egyszer elofordult hogy ramnyitottak a kocsiajtot csak hogy maradjak

2010. febr. 28. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen előre mehetsz, de hivatalosan nem a kocsisorok között, csak a jobb oldalon ha elférsz! (Kresz módosítás 2010.)
2010. márc. 2. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!