Milyen kocsit vegyek 35 millióért?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 01:28
22/25 anonim válasza:
Jajj, nem unalmas még? Bő egy hete visszatérő vendég, hol két méregdrága autó közül kérdez, hol épp olajosan hozott több milliós kocsi most épp ez. Gombamód megszaporodtak ezek a kérdések. :D
23/25 Wadmalac válasza:
"mert az albérlet amiben lakom bőven ki tudom fizetni a havi 75E FT keresetemből."
Az meg sem fordul a fejedben, hogy 75 rugó fizuval inkább normális életszínvonalra kéne költeni, nem luxusautóra?
Ez kamu, ilyen nincs.
24/25 anonim válasza:
Én a BMW ket szeretem tetszenek így vennék egy új BMW 760iL -t vagy egy X6 M- et 4.4 es V8 as motorral.Vagy Esetleg ha külföldről kéne nézegetnem akkor Chevrolet Corvette 6.0 V8 ast.
Audi RS7 4.0 V8 TFSI 560 lovast, vagy Porsche 911 Carrera 3.8 400 le stb
25/25 Wadmalac válasza:
Teslát kell venni, a kezdőrészlet kijön belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!