Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1-2 millióért ki milyen...

1-2 millióért ki milyen kocsit venne?

Figyelt kérdés
tudom hülye kérdés de csak kíváncsiságból mondjuk sedan coupe kivitelben amiben a lehető legtöbb extra benne van

2015. máj. 11. 01:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Opel Zafira B, Opel Astra H GTC, Ford Focus, Opel Vectra C, BMW E46 330d, Volkswagen Passat VI, Volkswagen Jetta V, Volkswagen Golf V, BMW E39 530i, Toyota Celica, Toyota Corolla.
2015. máj. 11. 06:53
 2/15 anonim ***** válasza:

VW Bora, Jetta, Passat, Opel Vectra, Astra

Ezek sedan-ok, ennyiért kapsz jót.

Ha coupe akkor szerintem az Astra G coupe lehet alternatíva. 2.0T 192 lóerő 1,2 milliótól kb.

2015. máj. 11. 08:22
 3/15 csunyafa@ ***** válasza:

450-be vettem egy 99-es Bora-t.Azóta sajnáloma pénzt!Annak idején is befaragtam a 2-es golffal,de ezzel a tököm televan.Nem is jön több VW a házhoz.A Citroen Xsara amit nyűstőlök mellette fele ennyi baja nem volt 3 év alatt,mint a Bora-nak az elmúlt 3 hónapba.Pedig pedáns embertől vettem és úgy gondoltam,hogy ha ő első tualaja volt amit a szervíz könyv is igazolt...de ráfutottam.

Amúgy a BMW,AUDI és VW megy a legjobban.1 miila fölött már az évjáratott is figyeld,hogy mennyi idős.Mostanság sok ember megszorul és olcsóbban oda adja a kocsiját.Azt viszont megtanaultam,hogy aki féltve és kétszer meggondolva adja át az autóját az az autó megvolt becsülve és nem gyilkolva.

2015. máj. 11. 18:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Az átlagár kb feléért vettél egy Borát, naivitás volt azt hinni, hogy jó autót vettél...
2015. máj. 12. 07:32
 5/15 walk w1th mee ***** válasza:
45oért borát?isten barma:D
2015. máj. 12. 16:21
 6/15 csunyafa@ ***** válasza:
A jó anyád az isten barma.Amúgy az autón vezérlés és olaj csere után hidrotőke sort kellett cserélni.Ezért írtam,hogy sajnálom a pénzt.fszopó
2015. máj. 12. 17:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Most mire fel az anyázás?

Nézd már meg az árakat és mutass 450ért olyan borat amit elmennél megnézni egyáltalán!

Na ugye hogy nincs. Olcsó húsnak...

2015. máj. 12. 20:57
 8/15 csunyafa@ ***** válasza:
Kedves 7-es.Nem mutatok,mert ami itthon van jelenleg már tudom,hogy rendben van.Az alkatrészek cseréje után 630-ba van a vas,de még így is bőven megérte.Én a hirtelen kiadott sok pénzt sajnáltam érte,mert elvileg pattent állapotúnak volt hirdetve.Békéscsabáról vettük és 550-ért volt kitéve.Az autó makulátlan.Ez a kis motor restauráció nem kellett volna csak.Láttam társait 700-tól 1 milláig és némelyik elég trágya.Amúgy meg hamarosan eladom és kaszálok rajta,mert 900 alatt biztos nem teszem ki.
2015. máj. 12. 22:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Először lehordod, hogy vettél egy szart, (Ami egyébként a piaci viszonyokat nézve teljesen reális volt) most meg már bizonygatod, hogy milyen jó. Megint ott tartunk, hogy megy fröcsögés, aztán meg a bizonyítvány magyarázása. De mindegy, ha te így nyugtatod magad lelked rajta. Csak azt sajnálom aki jóhiszeműen megveszi majd ezt a kocsit, mert bedől az eladónak hogy jó állapotú, ahogy te is tetted
2015. máj. 13. 06:50
 10/15 csunyafa@ ***** válasza:
Az autó külsőleg vagyis esztétikailag hibátlan.Itt az autó motorjával illetve annak elhanyagolásával voltak problémák.Egy egyszerű olaj csere után derültek ki a dolgok és köz tudott,hogy az alkatrészek nem olcsók a Bora-hoz.Mivel hozzá értő szerelő teljesen átnézte illetve kicserélte az alkatrészeket így mostmár jó.Csak ezt ha meguszom akkor nem kellett volna ennyi lové rá még!
2015. máj. 13. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!