Én vagyok az a lassú, akiket itt szidni szoktak (meg az utakon). De miért nem röppen a madár, ha segítem az előzés?
Pl. Gyenge autóval szerpentinezek fel a hegyre. Többel nem megy a kocsi, meg keskeny és magas is. 30-40-el megy, hiába váltok akárhová, több nem jön ki belőle.
A seggemben egy erősebb kocsi. De annyira, hogy szinte összeérünk. Lámpánál szoktunk így állni.
Kiegyenesedik az út minden tekintetben. itt fel is gyorsíthatnék, de inkább elengedem, mert majd megint jön az emelkedő.
Tisztán belátható, hosszú egyenes. Kihúzódik, jobb index. Marad mögöttem. Aztán amikor megint jön a kapaszkodó, idegesen elkezd dudálni, majd záróvonalon leelőz.
Ennek mi értelme van?
semmi, szard le. Én azt utálom amikor valaki lassúzik kanyarokban, meg mindenhol, de ahol lehetne előzni, ott begyorsít. Te nem ilyen vagy ezek szerint, így megtettél mindent. Ha ő nem képes vezetni, akkor azzal ne mást hibáztasson, szard le, röhögjed ki! Jobbra indexet én azért hagymám, hacsak nem vagy nagy autóval, és nem látni ki. Bár őszintén szólva én nem bízom senkiben, attól, hogy indexel, nem biztos, hogy elengedni akar, lehet, hogy csak kerül valamit, vagy simán hülye.
Lehúzódsz lassítasz, ennyi elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!