Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 8 hónapos jogsival 5000 km kevés?

Jackson666 kérdése:

8 hónapos jogsival 5000 km kevés?

Figyelt kérdés
Eddig ennyit tettem meg balesetmentesen de csak akkor használom az autót amikor fontos sok helyen voltam már kisebb hosszabb utakon. de szeretek vezetni és érzem az autót ti mennyit tettetek már meg friss jogsival?
2015. máj. 24. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Meddig friss egy jogsi?

nagyon szép nyolc hónap alatt ötezer...bár egy futár havonta megy ennyit.

Lassan antik jogsid lesz..

2015. máj. 24. 22:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor kevés?
2015. máj. 24. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Bár az én jogsim nem friss, de nekem ez általában 1,5-2 hét :D
2015. máj. 24. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Relatív, kinek kevés kinek sok.

Autót én havi maximum 500km-t vezetek, mellé cserébe mozdonyt 15-20 ezret. :D

2015. máj. 25. 00:58
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Mit értesz az alatt, hogy kevés? Ez nem verseny és semmi gond nincs azzal, ha valaki keveset megy, mert nincs szükség többre. A párom az autóba (nekem nincs rá jogsim, nem vonz) bő 1 év alatt tehetett ennyit :D A motornál max. 8 hét kellett hozzá, szerintem akkor nem túrázott, csak munkába járt... Kicsit messziről, pont emiatt vett motort. Autót akkor használ, ha szükség van arra hatalmas tárolóhelyre, ami egy kis Yarisban van (megszoktuk a motordobozt :)) vagy nagyon rossz az idő. De amúgy télen is motorral jár, mert azt szereti.

Visszanéztem a logokat, nekem 3 hónap alatt volt meg az első 5000 km, hobbimotorozásból.

Ez mindenkinél más, teljesen természetesen. Van, aki hobbiból is autókázik, van, aki csak ha kell.

2015. máj. 25. 01:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem kevés, nyugodj meg.

Az ötezer kilométerben már nagyon sok indulás van, ki-beállás, parkolás,előzés, kikerülés,stb....az alap megvan, nem kell erőltetni semmit.

2015. máj. 25. 08:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem. Voltam már hossu utakon 125 km folyamatos vezetés. Vezettem autópályán is és voltam pesten is.
2015. máj. 25. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy sok vagy kevés. Ennyit mentél, mert ennyire volt szükséged. Ez nem verseny, hogy ki ment többet, ahogy írták.

Egyébként én az első 8 évben mentem kb ennyit. Most meg ez olyan 1,5 hónap alatt megvan. Pedig nem vagyok se futár, se területi képviselő vagy ilyesmi.

Amit most utoljára írtál kicsit megmosolyogtat. Mintha valami nagy dolog lenne Budapesten vagy autópályán, vagy egy órán keresztül folyamatosan vezetni. :) Lehet hogy most nem tudod miről beszélek, de ha pár év múlva ezt visszaolvasod, szerintem te is mosolyogni fogsz saját magadon. Minden nap Budapesten vezetek. Van hogy napi 600km is megvan főleg autópályán. És ezt teszem éjjel-nappal, hóban, kánikulában. :)

2015. máj. 25. 09:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó😀 csak most van ez még kezdő vagyok.
2015. máj. 25. 09:49
 10/10 anonim ***** válasza:

2014 június 17.-e óta 49.783 km :)

Igen, én vezettem mindet.

Fura is majdnem 2 havonta olajat cserélni :D :D

2015. máj. 25. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!