Skoda 120L-nél mennyi azaz időtartam, amit 120-130km/h-ás sebességnél még károsodás nélkül elvisel az autó?
hívtál, itt vagyok..
ha jó olaj van benne, és adalékolt, picit ólmos benzin, akkor Bp-Siófok 120-130-al nem gond, károsodás nélkül elmegy...
ugyanis az ólommentestől nem megy úgy, mint régen az ólmozottal.(jobban melegszik)
Sokat bír az az autó, csak a benzin, és az olaj a gyengéje.
Ha (alapjáraton)zörög a lánc, azzal ne törődj.
Igaz nekem 105-ösöm volt, de azt egy 100 km-es autópályázás folyamatos 110-120-as tempóval már hazavágta. Olyankor a hétvégén generálozás volt.
Azok a régi szép idők...
:D
Ha megfelelő hűtés és kenés rendelkezésre áll, akkor amíg ki nem fogy a tank. Akkor sem károsodik, csak meg kell állni megtankolni.
Igaz hogy ezek a motorok ott már magas fordulaton pörögnek, de folyamatosan egyenletesen járatod. Mi baja lenne?
Mind ez szép és jó, csak karambolt 100+km/h-val ma megkockáztatni egy 120L-ben, ami egy módosított 1100MB.
Jó eseti, ébren, kipihenten veteránozásra jó ötlet.
És: "El megy, az el megy!" Mint ahogy(an) leírták.
Lesz még itt 120-as Skodás, azért nem törlik a elöző kérdéseket, és azért Gyakori Kérdések az oldal neve.
Amúgy plusz ventilátort, sima ki-be váltólapcsalóval beszerelve városi használatra még a nagyon megkíméltek elmenekm, vagy renszám nélkül földeken, vagy veteránozni - veteránvizsga nélkül.
Háááát azért egy 4 sebességes autót nem illik 90-100 fölé vinni tartósan.
Végülis megvolt az út? Mennyivel mentél? Hogy bírta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!