Friss jogsival,17 eves gyereknek milyen autot ajanlanatok?
A keret: 6, max. 7 millio forint. Fontos, hogy biztonsagos, fogyasztas nem szamit, coupe, ferdehatu, 2, 3, 5 ajtos, kis tavokra hasznalna, bor belso, elol-hatul el. ablakok. Mas igeny nincs. En elsore Opel Insigniat ajanlottam, vagy Ford Focust. Ti mit ajanlanatok? Kizarolag Nemet markak.
Valaszaitokat koszonom!
AZ Insignia az tényleg jó választás lenne. 1 évig vezettem, nagyon meg voltam vele elégedve. Tágas, kényelmes, jól néz ki, dinamikusan gyorsul (1.8 benzines). Hosszútávon megbízható.
Ami még alternatíva lehet az VW Passat (2011-2012), szintén nagyon jó :)
En elsore Opel Insigniat ajanlottam, vagy Ford Focust. Ti mit ajanlanatok? Kizarolag Nemet markak.
Már itt sántít a dolog, meg 40 éves van eszem, de 17 évesnek első autónak 6-7 milliós kocsit. Érdekes logika.
a ford elég régóta német...
amúgy meg nem tudom mi bajotok van ezzel, miért ne lehetne újat venni?
lesz rá garancia, a gyerek biztonságban lesz, ennyi a lényeg
opel astra j gtc?
7 milliós autót akarsz venni a 17 éves friss jogsis gyerekednek. Mindened van, csak eszed nincs.
Az általad felsorolt igények gyakorlatilag mind szériafelszereltséget jelentenek a bőr kivételével. Vidd fel a gyermeket egy autókiállításra és rábök valamire ami tetszik te meg megveszed és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!