Egy frissen vizsgázott 14éves gyereknek (motor, AM kategória) milyen motort ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Simson, robogó, cross?2013. jún. 7. 14:33
2/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Tapasztalatot szerezni a szimo vagy a robogó tökéletesen megfelel. Nem kell neki durvább motor ezeknél.
3/8 anonim válasza:
en 80 as simsonnal keztem aztán aprilia rx .
robogot ne nagyon vegyèl ha csak nem valami nagyvárosban laksz.
4/8 anonim válasza:
Nagyvarosba szerintem nem eleg a valtos motor pl simson gyorsulasa. Budapesten jarok es tapasztalatbol mondom, ha nem indulsz egybol vagy lassan, leeloznek kis helyet hagyva melletted ami veszelyes foleg egy tapasztalatlannak. Figyeljen az autokra, valtson idoben, kezdonek bonyolult. Egy robogonal a valtasal nem kell foglalkozni csak huzod es megy.
5/8 anonim válasza:
Nagyvárosba robogó, kisebb városokba, illetve falvakba Simson.
6/8 anonim válasza:
jó egy kezdőnek más de én előztem már le robogót gyári simómal városban,mellém jött és induláskor lehagytam nem feltétlen gyorsabb a robogó(jó vannak kivételek)induláskor annyiban jó tényleg hogy nem kell váltani vele
8/8 anonim válasza:
Aprilia rs50,Yamaha tzr50,derbi gpr50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!