Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van esély rá, hogy egy Wartbur...

Van esély rá, hogy egy Wartburg 353w beindul 11 év állás után?

Figyelt kérdés
Pontosan 11 éve adtuk el a Wartburgunkat mikor még nagyon gyerek voltam. Most, hogy 18 lettem vissza vásároltam attól aki megvette. Haza hozattam trélerrel és itt áll a garázsban. Mielőtt hozzá érnék szeretném megtudni mire figyeljek oda. Szerintetek beindulna még? Valaki tudna egy javítási kézikönyvet linkelni? Egyébként az alváz rozsdamentes egy apróbb rozsdásodás van az anyós ülés előtt a padlón.
2015. máj. 17. 11:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van itt pár apró bibi. Az ember megvásárol egy autót, kiveszi a gyertyákat és az önindítót (mosolyog)aztán 11 évig semmit sem használja(vihog) mondván, hogy majd csak jön az egykori tulaj gyermeke, és visszavásárolja a szinte teljesen rozsdamentes "dojcse-vebfabrik-eisenach" terméket.(nevet) Az is érdekes technikai trükk lehetett, amikor, "az aksit lehúzták a saruról" (röhög)

Az pedig annyira természetes, hogy 11évi állás után a "fékek még teljesen rendben vannak"(nagyon röhög).

Na de semmi pánik, mert van kapcsolási rajz (fetreng)

Hab a tortán, #3-as és #4-es jóindulatú olajcserés ajánlata.(végemvan......) :D

2015. máj. 18. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!