Mitől függ, hogy egyszer beindul az autó egyszer nem?
Előfordul, hogy nem indul be. Ilyenkor a "búgó" hangot se hallom, amikor a gyújtást adom rá.
[Bocs, nő vagyok, másképp nem tudom leírni]
Van, aki azt mondja, hogy ez a bendix miatt van, mert nem rántja be a motort, van aki szénkeféről beszél.
Volt olyan, hogy be kellett tolni kicsit és egyből beindult, de akadt olyan is, hogy állásból kicsit előrébb toltam és utána egyből beindult.
Mitől függ ez, hogy beindul-e vagy sem?
Van, hogy hetekig nincs ilyen probléma, van, hogy kapásból 3× is egymás után.
Tudom, hogy mindenhol mások az árak, de mennyibe kerülne kb. a javítás költsége? Mármint, ha tudna itt valaki valami közelítőt mondani a probléma forrásáról.
Köszi! :)
Kevés a leírás.
Indítózáskor az önindító mindig forgat?
(mi neked a búgó hang, az önindító forgása, vagy az AC-pumpa hangja?)
Amíg az ok nem határolható be, a költség sem.
Beteszem a kulcsot és simán eltudom forgatni. Mintha indítanám az autót.
Az utolsó "kattanás" nem jön össze. Minden lámpa ég, aminek kell ilyenkor, ha az ember ráadja a gyújtást a kocsira, de konkrétan nem indul a motor.
Az akkuval nincs probléma, most lett cserélve.
Illetve, mikor ráadom a gyújtást, szokott lenni egy ilyen búgó hang, mint amikor az elektromos eszközök "búgnak".
Na, ha nem akar indulni az autó, akkor az a "búgás" sincs.
Szóval akkor nem forgat az önindító?
Még mindig nem derült ki egyértelműen. :)
Ha nem forgat az önindító, akkor a szénkefe téma valószínű. Olyankor a bendix sem szokott behúzni.
Ebbe a motortérbe bele kellene hajolni valami kicsit hozzáértőnek, ez a távjavítás ennyi adattal elég esetleges.
Jo multkor ugy magyaraztak a hozzaertok, hogy amikor nem (akar) beindulni az auto, akkor az azert van, mert a bendix nem rantja be a motort?!
Ezert mondtak, hogy a bendix-el van problema. Azt kell kicserelni.
De mostansag nagyon ritkan okoz problemat. Ezert tettem fel a kerdest, hogy mitol fugg "neki", hogy beindul vagy sem?
Illetve, amikor nem indul, akkor a "bugo" hangot sem hallom, marmint azt az elektronikai hangot.
Ha van ilyen hang, akkor siman indul az auto.
Koszi a javaslatot! Mar megcsinaltattam par honapja.
Eleektronikaval nem volt gond (szerencsere), mert elsonek azt mondtak a szerelok.
Mar nem tudom, hogy pontosan mi lehetett a gond, de barati aron 25ezerbol megusztam.
Azota minden ok az indulassal.
Most kivetelesen az index balra nem akar mindig mukodni..
Hat ilyenek a 14eves autok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!